Prezentare
     Distinctii / Awards
     Departamente
     Cercetare
     Parteneri
     Alumni
     Sustenabilitate
     Oferta educationala
     Studenti
     Admitere
     Examen finalizare studii
     International
     Alegeri academice


Lăcrămioara Radomir, Raluca Ciornea, Huiwen Wang, Yide Liu, Christian M. Ringle & Marko Sarstedt (Editors), State of the Art in Partial Least Squares Structural Equation Modeling (PLS-SEM), Springer, 2023
vezi si alte aparitii editoriale

Facebook LinkedIn Twitter
Contact
Str. Teodor Mihali, Nr. 58-60 400591,
Cluj Napoca, Romania
Tel: +40 264-41.86.55
Fax: +40 264-41.25.70

   
Universitatea Babes-Bolyai | Noutati UBB
FSEGA Online | FSEGA SIS | FSEGA Alumni | Sustenabilitate
Executive Education
Contact | Harta Site | Viziteaza FSEGA

Echipa studențească a UBB-FSEGA căștigă etapa națională a concursului KPMG International Case Competition și reprezintă România în finala globală din Dubai

Autor: Levente SzÁsz

Publicat: 16 Martie 2015


În perioada 9-11 martie 2015 a avut loc la București finala națională a concursului de studii de caz KPMG International Case Competition (KICC).

UBB-FSEGA a fost reprezentată de echipa „Watson4” alcătuită din 4 studenți ai facultății: Csongor Guttmann (Finanțe și Bănci, LM, anul III), Anita Kovács (Finanțe și Bănci, LM, anul III), Hunor Német (Management, LM, anul III), respectiv Rita Székely (Management, LM, anul III)

Pentru a ajunge în finala națională KICC, echipa reprezentând UBB-FSEGA a trebuit să treacă de mai multe etape preliminare, la finalul cărora s-au calificat în finala concursului împreună cu alte 5 echipe studențești. Echipele participante în finală au avut sarcina de a rezolva un studiu de caz pe tema mașinilor low-cost din România, incluzând viitorul brandului Dacia, și de a prezenta soluțiile lor în fața unui juriu profesional alcătuit din angajații KPMG România.

Pe baza performanțelor obținute în finală, echipa UBB-FSEGA a câștigat etapa națională KICC și în perioada 13-16 aprilie 2015 va reprezenta România în finala internațională a concursului organizat în Dubai, unde vor concura cu alte echipe studențești provenind din 28 de țări.

Pe această cale dorim să transmitem felicitări studenților noștri și le urăm mult succes în finala internațională KICC din Dubai!



inapoi la stiri   vezi evenimentele   home


       Copyright © 16-04-2024 FSEGA. Protectia datelor cu caracter personal FSEGA. Protectia datelor cu caracter personal UBB.
       Web Developer  Dr. Daniel Mican   Graphic Design  Mihai-Vlad Guta