Etape confirmare loc obținut LICENȚĂ


Tutorial video confirmare
  • Vei confirma ocuparea locului prin completarea, semnarea şi încărcarea contractului de studii și a declarației de consimțământ (sub forma unui singur document PDF) pe platforma online a admiterii. Completarea contractului și a declarației, precum și includerea semnăturii tale în contract pot fi făcute exclusiv în format electronic, formularul aferent având câmpuri dedicate în acest sens.
  • Descarcă de aici contractul de studii și declarația de consimțământ pe care trebuie să le completezi și semnezi:
  • Te rugăm să fii foarte atent ca atunci când completezi contractul să specifici corect domeniul de studii și specializarea pentru care confirmi locul obținut, iar dacă spațiul prevăzut în formularul contractului nu îți permite să menționezi denumirea integrală a domeniului/specializării într-o manieră lizibilă, te rugăm să folosești prescurtări. Descarcă de aici Lista domeniilor și specializărilor de licență cu prescurtările aferente
  • Dacă ai obținut un loc cu taxă, confirmarea locului presupune și achitarea primei rate a taxei de școlarizare. În cazul în care optezi pentru o altă metodă de plată decât cea oferită de platforma Academic Info, va trebui să încarci în platformă și o dovadă a plății.

Informații privind redistribuirea locurilor

  • Dacă ai fost admis, dar dorești să participi la redistribuire pentru a ocupa un loc la altă specializare sau la buget (dacă acestea se regăsesc mai sus în lista ta de opțiuni), este absolut obligatoriu să confirmi locul obținut inițial, altfel vei fi eliminat din procesul de admitere și vei pierde și locul obținut inițial. De asemenea, în contul tău (pe care l-ai creat în aplicația AcademicInfo) trebuie să selectezi opțiunea Redistribuire. Dacă după redistribuire obții un loc la buget, pe baza unei cereri, ți se va restitui taxa de școlarizare achitată la confirmarea locului inițial (dacă acesta a fost în regim cu taxă).
  • Dacă ești pe lista candidaților "în așteptare" (adică nu ți-a fost atribuit un loc), pentru a participa la redistribuire în vederea ocupării unui loc rămas disponibil, în contul tău (pe care l-ai creat în aplicația AcademicInfo) trebuie să selectezi opțiunea Redistribuire.
  • Dacă în urma redistribuirii nu ai glisat la o altă opțiune nu trebuie să reconfirmi locul obținut inițial. Dacă la redistribuire ai glisat la o altă opțiune, trebuie să confirmi noul loc obținut (în contul tău din aplicația AcademicInfo), încărcând cu această ocazie un nou contract de studiu aferent specializării la care ai glisat. În situația în care ai glisat de la un loc bugetat la un loc cu taxă (la un alt program de studiu situat mai sus în lista ta de opțiuni) trebuie de asemenea să achiți prima rată din taxa de școlarizare (și să încarci dovada de plată aferentă, în cazul în care nu ai plătit prin platforma Academic Info)

La începerea anului universitar vei depune la secretariatul facultății contractul de studiu în original, în două exemplare, precum și toate celelalte documentele încărcate online cu ocazia înscrierii, împreună cu trei fotografii tip 3/4 cm.



Copyright © May, 2024 Econ.UBBCluj.ro. All rights reserved. Copyright Notice.