Prezentare
     Distinctii / Awards
     Departamente
     Cercetare
     Parteneri
     Alumni
     Sustenabilitate
     Oferta educationala
     Studenti
     Admitere
     Examen finalizare studii
     International
     Alegeri academice


Gabriela Bodea,, Clash-ul crizelor sau viclenia lumii asimetrice (Ediția a doua), Presa Universitară Clujeană, 2023
vezi si alte aparitii editoriale

Facebook LinkedIn Twitter
Contact
Str. Teodor Mihali, Nr. 58-60 400591,
Cluj Napoca, Romania
Tel: +40 264-41.86.55
Fax: +40 264-41.25.70

   
Universitatea Babes-Bolyai | Noutati UBB
FSEGA Online | FSEGA SIS | FSEGA Alumni | Sustenabilitate
Executive Education
Contact | Harta Site | Viziteaza FSEGA


Home
Membri
Programe studiu
Cercetare
Studenti

Departamentul de limbi moderne şi comunicare în afaceri (DLMCA) din cadrul Facultăţii de Ştiinţe Economice şi Gestiunea Afacerilor, din Universitatea “Babes-Bolyai”, din Cluj, acoperă activitatea de predare a limbilor moderne aplicate şi a comunicării în afaceri la Facultatea de Ştiinţe Economice şi Gestiunea Afacerilor şi Facultatea de Business.

Discipline care intră în competenţa departamentului: Limbi moderne aplicate; Comunicare în afaceri, Cultură și civilizație.

Tipurile de cursuri oferite sunt următoarele:

NIVEL LICENȚĂ
Cursuri practice de limbi moderne aplicate la domeniul afacerilor (engleză, franceză, germană, italiană şi spaniolă); Limbaj specializat aplicat (engleză, franceză, germană, italiană, spaniolă); Comunicare în afaceri în limbile engleză, franceză, germană, italiană şi spaniolă; Curs facultativ de limba română (pentru studenții liniei maghiare de studiu); Cursuri de cultură şi civilizaţie (engleză, franceză, germană, italiană şi spaniolă);

NIVEL MASTERAT
Comunicare interculturală în afaceri (în limbile engleză, franceză, germană, italiană și spaniolă); Comunicare și relații publice; Limba modernă în afaceri: competențe aplicate; Comunicare în afaceri: competențe si performanță (în limbile engleză, franceză, germană, italiană si spaniolă).

Departamentul dispune de săli de curs şi laboratoare modulare, computere şi materiale diversificate şi moderne care asigură desfăşurarea activităţii la standarde internaţionale. Totodată, Centrul de resurse al departamentului pune la dispoziţia studenţilor publicaţii de specialitate privind metodica predării / învăţării limbilor moderne, cursuri de limbi moderne de specialitate (management, marketing, drept, finanţe-contabilitate, etc.), materiale audio / video (casete cu prezentări, întâlniri, negocieri, interviuri, campanii de publicitate, etc.). În vederea facilitării procesului de auto-învatare, studenţii au în plus posibilitatea de a consulta materiale didactice la Biblioteca Mariana Toma.

DLMCA organizează periodic conferințe naționale și internaționale.

Seminariile de departament se desfăşoară de două ori pe semestru pe baza tematicii stabilite la începutul anului universitar.

Departamentul DLMCA în colaborare cu Centrul LINGUA editează Revista LINGUA (două volume anual), indexată CEEOL și EBSCO,


Anunturi / Noutati


Evenimentele departamentuluiAti sesizat o eroare in legatura cu informatiile de pe aceasta pagina?
Va rugam mult sa ne contactati.

       Copyright © 29-05-2024 FSEGA. Protectia datelor cu caracter personal FSEGA. Protectia datelor cu caracter personal UBB.
       Web Developer  Dr. Daniel Mican   Graphic Design  Mihai-Vlad Guta