Facultatea de Stiinte Economice si Administrarea Afacerilor

Str. Teodor Mihali, Nr. 58-60 400591, Cluj Napoca, Romania Tel: +40.264 41 86 52/3/4/5
Fax: +40.264 41 25 70

Conferinta Stiintifica Anuala a Economistilor Romani din Mediul Academic din Strainatate

ERMAS 2022

A opta editie in cadrul Facultatii de Stiinte Economice si Gestiunea Afacerilor, Universitatea Babeș-Bolyai, Cluj-Napoca, in perioada 27-29 iulie 2022Suntem onorati de prezenta in calitate de keynote speakers a urmatorilor profesori de economie:


Scopul acestei initiative este acela de a organiza o conferinta stiintifica cu frecventa anuala a cercetatorilor economisti romani (sau cunoscatori ai limbii romane). Sfera participantilor cuprinde in principal economisti romani afiliati unor universitati straine / institutii de cercetare din afara tarii, precum si colegi ai acestora din Romania.

Conferinta va avea loc in perioada 27-29 iulie 2022 la Cluj-Napoca, fiind gazduita de Facultatea de Stiinte Economice si Gestiunea Afacerilor, Universitatea Babeș-Bolyai, Cluj-Napoca. Similar cu alte evenimente, pandemia COVID-19 introduce un grad substantial de incertitudine in procesul de organizare. Intentia organizatorilor este de a organiza conferinta cu prezenta fizica. Conditionat insa de evolutiile pandemice in jurul datei conferintei, aceasta se poate desfasura si intr-un format hibrid, cu parte a participantilor prezenti la Cluj-Napoca.


Home | Contact

Copyright © June, 2024 Econ.UBBCluj.ro. All rights reserved. Copyright Notice.
Protectia datelor cu caracter personal FSEGA. Protectia datelor cu caracter personal UBB.
webmaster Dr. Daniel Mican