Prezentare
     Distinctii / Awards
     Departamente
     Cercetare
     Parteneri
     Alumni
     Sustenabilitate
     Oferta educationala
     Studenti
     Admitere
     Examen finalizare studii
     International
 
 

Jacint Juhasz, Evaluarea Proiectelor de investitii in conditii de risc si incertitudine, Risoprint, 2010
vezi si alte aparitii editoriale


Google+ Twitter
Contact
Str. Teodor Mihali, Nr. 58-60 400591,
Cluj Napoca, Romania
Tel: +40 264-41.86.55
Fax: +40 264-41.25.70

   
Universitatea Babes-Bolyai, Cluj-Napoca | Noutati UBB
FSEGA Online | FSEGA SIS | FSEGA Alumni | Sustenabilitate
Contact | Harta Site

Concurs de dezvoltare și aplicare a cunoștințelor în domeniul evaluării imobiliare - Sherlock (Ediția 6)

Autor: Ovidiu Ioan Moisescu

16 Noiembrie 2017 - 24 Noiembrie 2017


În perioada 16-24 noiembrie 2017 va avea loc cea de-a șasea ediție a concursului Sherlock, organizat de Asociaţia Studenţilor Contabili RATIO, scopul concursului fiind de a dezvolta și aplica cunoștințele participanților în domeniul evaluării imobiliare.

Sherlock este un proiect prin care RATIO intenționează nu numai să pună la încercare, ci să și dezvolte cunoștințele din domeniul evaluării, dar și cele de contabilitate financiară și managerială, abilitățile de a se confrunta cu situații de criză și de a găsi soluții în condiții restrânse de timp ale studenților doritori să participe la acest concurs.

Începând cu un Treasure Hunt palpitant, ce are ca destinație finală imobilul care urmează evaluat, proiectul Sherlock poartă concurenții într-o cursă de detectivi pentru scopul final și anume stabilirea unei valori verosimile a imobilului în cauză. Acest proiect este dedicat tuturor persoanelor doritoare să se dezvolte în domeniul evaluării și implică studenți, profesori, firme imobiliare și firme de evaluare în organizare.

Premiile în valoare de 1000 lei sunt comoara de care primele 3 echipe formate din cei mai buni detectivi imobiliari se vor bucura.

Participanții trebuie să se înscrie până la data de 12 noiembrie 2017, ora 23:59, pe pagina web a concursului (https://suntemratio.ro/proiecte/sherlock/), de unde cei interesați pot afla informații despre acesta.inapoi la evenimente   vezi stirile   home


       Copyright © 10.2013 FSEGA
       webmaster Dr. Daniel Mican   graphic design Mihai-Vlad Guta