Prezentare
     Distinctii / Awards
     Departamente
     Cercetare
     Parteneri
     Alumni
     Sustenabilitate
     Oferta educationala
     Studenti
     Admitere
     Examen finalizare studii
     International
     Alegeri academice


Gabriela Bodea,, Clash-ul crizelor sau viclenia lumii asimetrice (Ediția a doua), Presa Universitară Clujeană, 2023
vezi si alte aparitii editoriale

Facebook LinkedIn Twitter
Contact
Str. Teodor Mihali, Nr. 58-60 400591,
Cluj Napoca, Romania
Tel: +40 264-41.86.55
Fax: +40 264-41.25.70

   
Universitatea Babes-Bolyai | Noutati UBB
FSEGA Online | FSEGA SIS | FSEGA Alumni | Sustenabilitate
Executive Education
Contact | Harta Site | Viziteaza FSEGA

Campanii caritabile la FSEGA în pragul de sărbătorilor de iarnă

Autor: Ovidiu Ioan Moisescu

06 Decembrie 2017 - 20 Decembrie 2017


COCP: ”Donăm povești pentru viitor!”



În perioada 6-18 decembrie 2017, COCP (Centrul de Orientare şi Consiliere Profesională) al FSEGA, în colaborare cu Asociația Alfa Grup derulează campania ”Donăm povești pentru viitor!”.

Oricine se poate implica și poate ajuta prin donații menite să faciliteze accesul la educație și pentru copiii dezavantajați din comunitatea noastră. Sprijinul poate veni sub mai multe forme: cărți (de povești, cărți educative, pentru copii de toate vârstele), rechizite (caiete, creioane colorate, carioci, etc.), jucării, hăinuțe (curate și preferabil sortate pe categorii de vârstă). Organizatorii vor pregăti etichete autocolante pentru etichetarea donațiilor pe grupe de vârste.

Lucrurile donate pot fi depuse la COCP, sala 070 (demisol) a FSEGA, lângă sala de sport, în fiecare zi de luni până vineri, între 9–17, sau în Cutia pentru donații aflată în holul de la parterul FSEGA, în zona meselor, lângă avizierul COCP, în orice alt interval orar.


OST: "Care-i fruntea?"


OST (Organizaţia Studenţilor pentru Turismul Românesc), în colaborare cu UBB-FSEGA, vă invită să luaţi parte la ediţia aniversară cu numărul 11 a spectacolului caritabil de Crăciun „Care-i fruntea?”, evenimentul având loc în Aula Facultăţii de Ştiinţe Economice si Gestiunea Afacerilor în data de 13 decembrie începând cu ora 18:00.

Proiectul îşi propune să promoveze tradiţiile autentice româneşti din preajma sărbătorilor de iarnă, valorificând în acelaşi timp obiceiurile şi porturile populare. Trei echipe formate din voluntarii entuziaşti ai OST-ului, repezentând trei regiuni etnografice ale României, se vor întrece în a demonstra „Care-i fruntea?” ţării. Spectacolul va fi completat de interpreți de muzică populară și ansambluri folclorice profesioniste. Organizatorii își propun nu doar să promoveze tradițiile, ci și să rămână în tonul sărbătorilor, sprijinind asociația ”Căsuța Bucuriei” în dezvoltarea și pregătirea copiilor aflați în casa de copii a acesteia. Așadar, pe lângă momentele artistice, în cadrul spectacolului vor avea loc și licitații de produse tradiționale, toate fondurile strânse astfel având menirea de a face sărbătorile mai frumoase acestor copii.

Mai multe detalii despre eveniment pot fi consultate aici


ASM: ”Fii și TU Moș Crăciun!”


Între 11-20 decembrie 2017, ASM (Asociația Studenților Secției de Marketing), în parteneriat cu fundația ”Dă mai departe” și UBB-FSEGA, organizează campania caritabilă ”Fii și TU Moș Crăciun!”.

Voluntarii ASM vor instala un stand la parterul FSEGA unde vor personaliza globuri de Crăciun. Cei care vor dori, vor putea contribui, prin achiziționarea globurilor personalizate, la strângerea de fonduri pentru Alexandru, un băiețel de 8 ani care suferă de Sindromul Lennox Gastaut, o epilepsie incurabilă și rară, și care este nevoit să urmeze un tratament foarte costisitor.

Mai multe detalii despre eveniment pot fi consultate aici


RATIO: ”Contabilitatea Faptelor Bune”


În perioada 11-15 decembrie 2017, Asociaţia Studenţilor Contabili RATIO, în parteneriat cu fundația ”Dă mai departe” și UBB-FSEGA, organizează campania caritabilă ”Contabilitatea Faptelor Bune”.

Timp de o săptămână, voluntarii RATIO vor pregăti o mulțime de bunătăți şi surprize pentru toți cei care vor trece pe la standul lor din holul FSEGA și care vor fi dispuși să susțină printr-o donație un caz social deosebit.

Mai multe detalii despre eveniment pot fi consultate aici


SEMA: ”Bradul lui Moș Crăciun”


Între 11-15 decembrie 2017, SEMA (Organizația Studenților Economişti în Mediu şi Agrobusiness), în parteneriat cu UBB-FSEGA, organizează campania caritabilă ”Bradul lui Moș Crăciun”.

Voluntarii SEMA vor pregăti cele mai delicioase prăjituri (de la cozonac la negrese, de la salam de biscuiți la Rafaello, lava cake, mousse de ciocolata, cheesecake și multe altele) pentru toți cei care vor trece pe la standul lor din holul FSEGA și care vor fi dispuși să susțină printr-o donație un caz social deosebit.

Mai multe detalii despre eveniment pot fi consultate aici


OSE: ”Aprindem cerul!”


În perioada 11-17 decembrie 2017, Organizația Studenților Economiști OSE, în parteneriat cu UBB-FSEGA, organizează campania caritabilă ”Aprindem cerul!”.

Timp de o săptămână, voluntarii OSE vor pregăti o mulțime de bunătăți dulci (de la faimosul cozonac al bunicii, până la cremoasa budincă de căpșuni sau de la tartine cu fructe, până la aromatul salam de biscuiți) și decorațiuni handmade pentru toți cei care vor trece pe la standul lor din holul FSEGA și care vor fi dispuși să susțină printr-o donație un proiect caritabil.

Mai multe detalii despre eveniment pot fi consultate aici

Campanii caritabile FSEGA 2017 sarbatori de iarna



inapoi la evenimente   vezi stirile   home


       Copyright © 25-04-2024 FSEGA. Protectia datelor cu caracter personal FSEGA. Protectia datelor cu caracter personal UBB.
       Web Developer  Dr. Daniel Mican   Graphic Design  Mihai-Vlad Guta