Prezentare
     Distinctii / Awards
     Departamente
     Cercetare
     Parteneri
     Alumni
     Sustenabilitate
     Oferta educationala
     Studenti
     Admitere
     Examen finalizare studii
     International
     Alegeri academice


Lăcrămioara Radomir, Raluca Ciornea, Huiwen Wang, Yide Liu, Christian M. Ringle & Marko Sarstedt (Editors), State of the Art in Partial Least Squares Structural Equation Modeling (PLS-SEM), Springer, 2023
vezi si alte aparitii editoriale

Facebook LinkedIn Twitter
Contact
Str. Teodor Mihali, Nr. 58-60 400591,
Cluj Napoca, Romania
Tel: +40 264-41.86.55
Fax: +40 264-41.25.70

   
Universitatea Babes-Bolyai | Noutati UBB
FSEGA Online | FSEGA SIS | FSEGA Alumni | Sustenabilitate
Executive Education
Contact | Harta Site | Viziteaza FSEGA

Concursul de cunoștințe Oeconomicus Napocensis 2018

Autor: Ovidiu Ioan Moisescu

24 Martie 2018 - 05 Mai 2018


Facultatea de Științe Economice și Gestiunea Afacerilor din cadrul Universității Babeș-Bolyai din Cluj-Napoca (UBB-FSEGA) organizează în 24 martie, respectiv, 5 mai 2018, cea de-a șasea ediție a concursului de cunoștințe Oeconomicus Napocensis.

Competiția își propune să stimuleze spiritului competitiv în rândul elevilor de liceu și să valorifice, în spiritul performanței și competitivității, cunoștințele elevilor de liceu care doresc să urmeze studii universitare economice sau vor să se familiarizeze cu mediul universitar economic.

Participanții la concursul Oeconomicus Napocensis care obțin o notă mai mare de 5 la oricare secțiune beneficiază de un punctaj suplimentar care se adaugă la media generală de bacalaureat, în cazul în care decid să se înscrie ulterior în cadrul procesului de admitere în anul universitar 2018-2019 la UBB-FSEGA. Mai mult decât atât, participanții care obțin minim nota 9 și se clasează pe primele poziții din cadrul oricărei secțiuni vor fi declarați admiși la specializările UBB-FSEGA cu media generală de admitere 10, în limita a maxim 60 de locuri.

La lansarea sa, în 2013, Oeconomicus Napocensis a reprezentat o inovație la nivelul centrului universitar clujean. Numărul participanților la concurs a evoluat pozitiv de-a lungul anilor, crescând de aproape 10 ori, de la 150 participanți, la prima sa ediție, la peste 1400 participanți, la ediția din anul 2017.

Mai multe detalii despre concurs se găsesc la: econ.ubbcluj.ro/oeconomicus



inapoi la evenimente   vezi stirile   home


       Copyright © 18-04-2024 FSEGA. Protectia datelor cu caracter personal FSEGA. Protectia datelor cu caracter personal UBB.
       Web Developer  Dr. Daniel Mican   Graphic Design  Mihai-Vlad Guta