Prezentare
     Distinctii / Awards
     Departamente
     Cercetare
     Parteneri
     Alumni
     Sustenabilitate
     Oferta educationala
     Studenti
     Admitere
     Examen finalizare studii
     International
     Alegeri academice


Lăcrămioara Radomir, Raluca Ciornea, Huiwen Wang, Yide Liu, Christian M. Ringle & Marko Sarstedt (Editors), State of the Art in Partial Least Squares Structural Equation Modeling (PLS-SEM), Springer, 2023
vezi si alte aparitii editoriale

Facebook LinkedIn Twitter
Contact
Str. Teodor Mihali, Nr. 58-60 400591,
Cluj Napoca, Romania
Tel: +40 264-41.86.55
Fax: +40 264-41.25.70

   
Universitatea Babes-Bolyai | Noutati UBB
FSEGA Online | FSEGA SIS | FSEGA Alumni | Sustenabilitate
Executive Education
Contact | Harta Site | Viziteaza FSEGA

Campanii caritabile la FSEGA în pragul de sărbătorilor de iarnă

Autor: Ovidiu Ioan Moisescu

10 Decembrie 2018 - 19 Decembrie 2018


OST: "Care-i fruntea?"



OST (Organizaţia Studenţilor pentru Turismul Românesc), în colaborare cu UBB-FSEGA, organizează a 12-a ediție a spectacolului tradițional de Crăciun „Care-i Fruntea?”, în Aula Facultății de Științe Economice și Gestiunea Afacerilor, Cluj-Napoca, în data de 12 decembrie 2018, începând cu orele 18:00.

În cadrul spectacolului vor avea loc licitații de pachete care cuprind produse tradiționale, aduse direct din cămările și pivnițele bunicilor OST-iștilor. Fondurile strânse în acest fel vor avea menirea de a veni în ajutorul familiei Jurcan, din Apahida, care reușește cu greu să facă față greutăților de zi cu zi. Familia este formată din 9 copii cu vârstele cuprinse între 2 luni și 18 ani, mama care are grijă de ei și tatăl plecat în străinătate tocmai pentru a încerca să aducă un venit în plus familiei.

Detalii despre eveniment se găsesc la acest LINK


ASM: ”Fii și TU Moș Crăciun!”


Între 10-19 decembrie 2018, ASM (Asociația Studenților Secției de Marketing), în parteneriat cu fundația ”Dă mai departe” și UBB-FSEGA, organizează campania caritabilă ”Fii și TU Moș Crăciun!”.

Voluntarii ASM vor instala un stand la parterul FSEGA unde vor personaliza globuri de Crăciun. Cei care vor dori, vor putea contribui, prin achiziționarea globurilor personalizate, la strângerea de fonduri pentru Alexandru, un băiețel de 8 ani care suferă de Sindromul Lennox Gastaut, o epilepsie incurabilă și rară, și care este nevoit să urmeze un tratament foarte costisitor.

Mai multe detalii despre eveniment pot fi consultate la acest LINK


SEMA: ”Bradul lui Moș Crăciun”


Între 10-14 decembrie 2018, SEMA (Organizația Studenților Economişti în Mediu şi Agrobusiness), în parteneriat cu UBB-FSEGA, organizează campania caritabilă ”Bradul lui Moș Crăciun”.

Voluntarii SEMA vor pregăti o gamă variată de prăjituri pentru toți cei care vor trece pe la standul lor din holul FSEGA și care vor fi dispuși să susțină printr-o donație un caz social deosebit.

Mai multe detalii despre eveniment pot fi consultate la acest LINK


RATIO: ”Contabilitatea Faptelor Bune”


În perioada 10-18 decembrie 2018, Asociaţia Studenţilor Contabili RATIO, în parteneriat cu UBB-FSEGA, organizează campania caritabilă ”Contabilitatea Faptelor Bune”.

Timp de peste o săptămână, voluntarii RATIO vor pregăti o mulțime de bunătăți şi activități (spectacol de colinde, filme de Crăciun, curieratul Secret Santa) pentru toți cei care vor trece pe la standul lor din holul FSEGA și care vor fi dispuși să susțină printr-o donație un caz social deosebit și a face, astfel, o familie fericită de sărbători.

Mai multe detalii despre eveniment pot fi consultate la acest LINK


OSE: Proiect caritabil de Crăciun


În perioada 11-18 decembrie 2018, Organizația Studenților Economiști OSE, în parteneriat cu UBB-FSEGA, organizează o campanie caritabilă de Crăciun, al cărei scop este ajutarea familiei Centea, cu 4 copii, care din cauza condițiilor materiale precare nu își permite să le ofere acestora condiții de trai decente.

În perioada menționată, voluntarii OSE vor pregăti bunătăți și decorațiuni pentru toți cei care vor trece pe la standul lor din holul FSEGA și care vor fi dispuși să susțină printr-o donație acest proiect caritabil.

Mai multe detalii despre eveniment pot fi consultate la acest LINK



inapoi la evenimente   vezi stirile   home


       Copyright © 19-04-2024 FSEGA. Protectia datelor cu caracter personal FSEGA. Protectia datelor cu caracter personal UBB.
       Web Developer  Dr. Daniel Mican   Graphic Design  Mihai-Vlad Guta