Prezentare
     Distinctii / Awards
     Departamente
     Cercetare
     Parteneri
     Alumni
     Sustenabilitate
     Oferta educationala
     Studenti
     Admitere
     Examen finalizare studii
     International
     Alegeri academice
 
 

Sandu Frunză, Publicitatea și administrația publică sub presiunea eticii, Lumen, 2015
vezi si alte aparitii editoriale

Google+ Twitter
Contact
Str. Teodor Mihali, Nr. 58-60 400591,
Cluj Napoca, Romania
Tel: +40 264-41.86.55
Fax: +40 264-41.25.70

   
Universitatea Babes-Bolyai, Cluj-Napoca | Noutati UBB
FSEGA Online | FSEGA SIS | FSEGA Alumni | Sustenabilitate
Contact | Harta Site | Viziteaza FSEGA

Psihologie și Rock cu formația Compact și prof. univ. dr. Daniel David

Autor: Ovidiu Ioan Moisescu

09 Octombrie 2019, 19:00 - 09 Octombrie 2019, 21:00


Fundația UBB, prof. Daniel David și formația Compact vă invită la un eveniment caritabil inedit - Psihologie și Rock - care va avea loc în data de 9 octombrie, între 19:00 - 21:00, în sala Auditorium Maximum (Str. Emmanuel de Martonne, nr. 1).

Psihologie și Rock este un concert- dezbatere în cadrul căruia protagoniștii vor reflecta la prietenie, iubire și emoții, în ritmurile rock ale muzicii legendarei formații Compact integrate în lumea psihologiei prezentată de prof. univ. dr. Daniel David, unul dintre cei mai cunoscuți pshihologi la nivel național.

Cu ocazia acestui eveniment cadrele didactice și studenții sunt invitate să se implice în sprijinirea unor cauze umanitare ale Fundației UBB. Prin urmare, ”biletul” pentru participarea la eveniment va consta într-o donație de 40 de lei către Fundația UBB pentru sprijinirea unor cauze sociale. Donația se poate face (preferabil) online la https://fundatia.ubbcluj.ro/doneaza/ (cu ajutorul unui card bancar) sau în numerar, la intrare, însă în acest caz participanții sunt rugați să își rezerve locul printr-un email la fundatia@ubbcluj.ro În cazul studenților, o donație de 40 lei conferă accesul la eveniment pentru un număr de doi studenți.

Detalii despre eveniment se găsesc la: https://fundatia.ubbcluj.ro/event/psihologie-si-rock-o-seara-despre-prietenie-si-iubire/

Modul în care Psihologia ca știință poate fi adusă mai aproape de oameni prin intermediul unor astfel de evenimente este explicat de prof. univ. dr. Daniel David la https://danieldavidubb.wordpress.com/2019/07/05/psihologia-pentru-oameni-cu-formatia-rock-compact/inapoi la evenimente   vezi stirile   home


       Copyright © 10.2013 FSEGA
       webmaster Dr. Daniel Mican   graphic design Mihai-Vlad Guta