Prezentare
     Distinctii / Awards
     Departamente
     Cercetare
     Parteneri
     Alumni
     Sustenabilitate
     Oferta educationala
     Studenti
     Admitere
     Examen finalizare studii
     International
     Alegeri academice


Gabriela Bodea,, Clash-ul crizelor sau viclenia lumii asimetrice (Ediția a doua), Presa Universitară Clujeană, 2023
vezi si alte aparitii editoriale

Facebook LinkedIn Twitter
Contact
Str. Teodor Mihali, Nr. 58-60 400591,
Cluj Napoca, Romania
Tel: +40 264-41.86.55
Fax: +40 264-41.25.70

   
Universitatea Babes-Bolyai | Noutati UBB
FSEGA Online | FSEGA SIS | FSEGA Alumni | Sustenabilitate
Executive Education
Contact | Harta Site | Viziteaza FSEGA

Campanii caritabile la FSEGA în pragul de sărbătorilor de iarnă

Autor: Ovidiu Ioan Moisescu

25 Noiembrie 2019 - 16 Decembrie 2019


COCP: ”Donăm povești pentru viitor!”



În perioada 25 noiembrie – 16 decembrie 2019, Centrul de Orientare şi Consiliere Profesională (COCP) al FSEGA, derulează campania ”Donăm povești pentru viitor!”.

Oricine se poate implica și poate ajuta prin donații menite să faciliteze accesul la educație și pentru copiii dezavantajați din comunitatea noastră. Sprijinul poate veni sub mai multe forme: cărți (de povești, cărți educative, pentru copii de toate vârstele), rechizite (caiete, creioane colorate, carioci, etc.), jucării, hăinuțe (curate și preferabil sortate pe categorii de vârstă). Organizatorii vor pregăti etichete autocolante pentru etichetarea donațiilor pe grupe de vârste.

Lucrurile donate pot fi depuse la COCP, sala 070 (demisol) a FSEGA, lângă sala de sport, în fiecare zi de luni până vineri, între 9–17, sau în Cutia pentru donații aflată în holul de la parterul FSEGA, lângă avizierul COCP, în orice alt interval orar (în perioada 25 noiembrie – 16 decembrie 2019).

Pentru detalii suplimentare organizatorii pot fi contactați la procariera@gmail.com sau la telefon 0740 777 530 (sau interior 5770).


OST: "Care-i fruntea?"


Organizaţia Studenţilor pentru Turismul Românesc (OST), în colaborare cu UBB-FSEGA, organizează a 13-a ediție a spectacolului tradițional de Crăciun „Care-i Fruntea?”, în Aula ”Victor Jinga” a FSEGA, în data de 11 decembrie 2019, începând cu orele 18:00.

Conceput ca o călătorie în trei dintre cele mai frumoase zone ale țării noastre (Ardeal, Maramureș și Moldova), evenimentul își propune reconstituirea obiceiurilor populare și tradițiilor specifice Crăciunului, voluntarii OST reușind an de an să aducă în fața publicului momente unice, care să ilustreze frumusețea datinilor românești.

Evenimentul este și unul caritabil, toate donațiile participanților fiind oferite mai departe celor care au mai mare nevoie de acestea. Pe parcursul serii, vor fi organizate licitații de produse tradiționale, aduse direct din inima celor trei zone, scopul fiind strângerea de fonduri pentru o cauză socială.

Nu în ultimul rând, participanții vor avea parte de bucate românești preparate după vechile rețete ale bunicilor, precum cozonaci și sarmale, și de vin fiert!

Detalii despre eveniment se găsesc la acest LINK


ASM: ”Fii și TU Moș Crăciun!”


Între 9-13 decembrie 2019, Asociația Studenților Secției de Marketing (ASM), în parteneriat cu fundația ”Dă mai departe” și UBB-FSEGA, organizează campania caritabilă ”Fii și TU Moș Crăciun!”.

Voluntarii ASM vor instala un stand la parterul FSEGA unde vor personaliza globuri de Crăciun. Cei care vor dori, vor putea contribui, prin achiziționarea globurilor personalizate, la strângerea de fonduri pentru Alexandru, un băiețel care suferă de Sindromul Lennox Gastaut, o epilepsie incurabilă și rară, și care este nevoit să urmeze un tratament foarte costisitor.

Mai multe detalii despre eveniment pot fi consultate la acest LINK


OSE: Proiect Caritabil de Crăciun


Între 5-17 decembrie 2019, Organizația Studeților Economiști (OSE), în parteneriat cu Uniunea Studenților din România și UBB-FSEGA, derulează un proiect caritabil de Crăciun.

În perioada menționată, voluntarii OSE vor pregăti bunătăți și decorațiuni pentru toți cei care vor trece pe la standul lor din holul FSEGA și care vor fi dispuși să susțină printr-o donație acest proiect caritabil. Toți banii, hăinuțele și jucăriile strânse vor fi donate unei familii nevoiașe, încercând să le facă astfel Crăciunul mai frumos.

Mai multe detalii despre eveniment pot fi consultate la acest LINK


SEMA: ”Bradul lui Moș Crăciun”


Între 10-12 decembrie 2019, Organizația Studenților Economişti în Mediu şi Agrobusiness (SEMA), în parteneriat cu UBB-FSEGA, organizează campania caritabilă ”Bradul lui Moș Crăciun”.

Voluntarii SEMA vor pregăti o gamă variată de prăjituri pentru toți cei care vor trece pe la standul lor din holul FSEGA și care vor fi dispuși să susțină printr-o donație un caz social deosebit.

Mai multe detalii despre eveniment pot fi consultate la acest LINK


RATIO: ”Contabilitatea Faptelor Bune”


În perioada 9-19 decembrie 2019, Asociaţia Studenţilor Contabili RATIO, în parteneriat cu UBB-FSEGA, organizează campania caritabilă ”Contabilitatea Faptelor Bune”.

Voluntarii RATIO vor pregăti o mulțime de bunătăți şi activități (spectacol de colinde, filme de Crăciun, curieratul Secret Santa) pentru toți cei care vor trece pe la standul lor din holul FSEGA și care vor fi dispuși să susțină printr-o donație un caz social deosebit și a face, astfel, o familie fericită de sărbători.

Mai multe detalii despre eveniment pot fi consultate la acest LINK



inapoi la evenimente   vezi stirile   home


       Copyright © 26-04-2024 FSEGA. Protectia datelor cu caracter personal FSEGA. Protectia datelor cu caracter personal UBB.
       Web Developer  Dr. Daniel Mican   Graphic Design  Mihai-Vlad Guta