Prezentare
     Distinctii / Awards
     Departamente
      Contabilitate
      Economie politica
      Finante
      Informatica economica
      Limbi moderne si CA
      Management
      Marketing
      Statistica/Previz/Matem
      DSEGA-limba germană
      DSEGA-limba maghiară
     L Cadre didactice
     L Consiliul departamentului
      Administrarea Af.-Sf. Gh.
      Jean Monnet
     Cercetare
     Parteneri
     Alumni
     Sustenabilitate
     Oferta educationala
     Studenti
     Admitere
     Examen finalizare studii
     International
 
 

George Akerlof, Robert J. Shiller , La pescuit de fraieri, Publica, 2016
vezi si alte aparitii editoriale


Google+ Twitter
Contact
Str. Teodor Mihali, Nr. 58-60 400591,
Cluj Napoca, Romania
Tel: +40 264-41.86.52/3/4/5
Fax: +40 264-41.25.70

   
Universitatea Babes-Bolyai, Cluj-Napoca
FSEGA Online | FSEGA Alumni | Sustenabilitate | Noutati UBB
Contact | Harta Site

DSEGA-limba maghiară
Concurs posturi didactice cadre asociate DSEGALM, sem. I, 2015-2016


Departamentul de ştiinţe economice şi gestiunea afacerilor în limba maghiară


Conferentiar 7 DSEGA-limba maghiara
Conferentiar 8 DSEGA-limba maghiara

Facultatea de Ştiinţe Economice şi Gestiunea Afacerilor oferă posibilitatea studenţilor de a învăţa în limba maghiară începând cu anul universitar 2000-2001. Departamentul de Ştiinţe Economice şi Gestiunea Afacerilor în Limba Maghiară s-a înfiinţat în octombrie 2011cu 21 de cadre didactice titulare. Învăţământul economic superior de nivel înalt este asigurat de profesori de prestigiu din ţară şi din străinătate.

La nivel licenţă, studenţii de la linia de studiu maghiară au posibilitatea să aleagă din specializările Finanţe şi Bănci, Marketing şi Management. Departamentul nostru oferă pe lângă învăţământul la zi şi forma de învăţământ la distanţă. Absolvenţii au posibilitatea să urmeze următoarele specializări de masterat oferite în limba maghiară: Gestiune financiară corporativă, Managementul afacerilor şi Strategii şi politici de marketing.

Pe lângă disciplinele cuprinse în planul de învăţământ, studenţii au posibilitatea de a participa la cercuri studenţeşti, la concursuri de studii de caz, la tabere de profil, respectiv la alte programe studenţeşti. Prelegerile ţinute de profesori de prestigiu, precum şi de specialişti de înaltă pregătire din ţară şi din străinătate aduc un plus de valoare. Studenţii de la linia de studiu maghiară au obţinut rezultate remarcabile la concursuri naţionale şi internaţionale, dovedind îmbinarea perfectă a cunoştinţelor teoretice cu cele practice.

Cercetarea ştiinţifică a cadrelor didactice din departament, membri în granturi şi proiecte internaţionale, se concretizează în cărţi, studii şi articole publicate la edituri de prestigiu, în reviste recunoscute ISI, indexate BDI sau CNCSIS, precum şi în participarea la conferinţe internaţionale.


A Babeş-Bolyai Tudományegyetem Közgazdaság- és Gazdálkodástudományi Kar a 2000-2001-es tanévtől kezdődően biztosít magyar nyelvű közgazdász képzést. A szervezetileg is különálló Közgazdaság- és Gazdálkodástudományi Magyar Intézet 2011 októberében jött létre 21 főállású oktatóval. A magas színvonalú közgazdász képzést helyi és külföldi neves oktatók biztosítják.

Alapképzésen három szakirányon kezdhetik meg tanulmányaikat a hallgatók: Bank és pénzügy, Marketing és Menedzsment. Az érdeklődőknek három magyar nyelvű közgazdasági mesteri képzést biztosítunk: Marketing stratégiák és politikák, Vállalati pénzügyi menedzsment, Vállalkozásmenedzsment. Intézetünk a nappali képzés mellett a hallgatóknak távoktatásos képzést is nyújt.

Az egyetemi kötelező tanterv mellett szakkollégiumi tevékenységek, esettanulmány versenyek, tudományos diákköri konferenciák, szakmai táborok, diákprogramok, meghívott neves hazai és külföldi gyakorló közgadászok és egyetemi oktatók előadásai szinesítik tevékenységeinket. Az elmúlt évtized munkájának eredményeit mutatják diákjaink elméleti és gyakorlati jellegű, hazai és nemzetközi versenyeken elért kimagasló eredményei.

Intézetünk tagjai számos szakterületet lefedő kutatómunkát is folytatnak. Több nemzetközi kutatási projekt tagjaiként eredményeiket tudományos publikációik, nemzetközi konferenciákon tartott előadásaik támasztják alá.

Intézetünk nemzetközi kapcsolatai lehetőséget biztosítanak hallgatóink számára a külföldi közgazdasági egyetemek oktatási programjain való részvételre.


Pagina de web a departamentuluiUltima actualizare: 11-09-2015

Ati sesizat o eroare in legatura cu informatiile de pe aceasta pagina?
Va rugam mult sa ne contactati.

       Copyright © 10.2013 FSEGA
       webmaster Dr. Daniel Mican   graphic design Mihai-Vlad Guta