Prezentare
     Distinctii / Awards
     Departamente
     Cercetare
     Parteneri
     Alumni
     Sustenabilitate
     Oferta educationala
     Studenti
     Admitere
     Examen finalizare studii
      Probe examen licenta
      Tematica probei I (licenta)
      Programarea probei I (licenta)
      Regulament examen
      Programare sustinere
      Modele de subiecte
      Rezultate
     International
     Alegeri academice
 
 

Cristina Bota-Avram, Science Mapping of Digital Transformation in Business: A Bibliometric Analysis and Research Outlook, Springer, 2023
vezi si alte aparitii editoriale

Facebook LinkedIn Twitter
Contact
Str. Teodor Mihali, Nr. 58-60 400591,
Cluj Napoca, Romania
Tel: +40 264-41.86.55
Fax: +40 264-41.25.70

   
Universitatea Babes-Bolyai | Noutati UBB | Info COVID-19
FSEGA Online | FSEGA SIS | FSEGA Alumni | Sustenabilitate
Contact | Harta Site | Viziteaza FSEGA

Programarea probei I (licenta)

Programarea Probei 1 a examenului de licență - sesiunea iunie 2022

FSEGA Programarea pe sali a Probei 1 a examenului de licenta - sesiunea iunie 2022.pdfObservații generale:

✔ Fiecare absolvent se va legitima înaintea începerii probei cu carnetul de student sau cartea de identitate.

✔ Candidații care recurg la fraudă sau tentativă de fraudă vor fi eliminați din examen.

✔ Subiectele vor fi formulate sub formă de întrebări tip grilă. Proba va include minimum 30 întrebări, dar nu mai mult de 60 de întrebări, fiecare întrebare având minimum patru variante de răspuns, dintre care una singură corectă.

✔ Timpul alocat pentru vizualizarea subiectelor și oferirea răspunsurilor va fi de minimum 30 minute, dar nu mai mult de 90 minute, în funcție de numărul și natura întrebărilor incluse în subiect.Observații specifice pe programe de studii:

Contabilitate și informatică de gestiune: Studenții se vor prezenta cu 30 de minute înainte de începerea probei. Format examen (scris, pe foaie de examen): 30 de întrebări (0,3 puncte/întrebare + 1 punct din oficiu), din care 3 întrebări la disciplina Bazele contabilității, 9 întrebări la disciplina Contabilitate financiară, 6 întrebări la disciplina Contabilitate managerială, 6 întrebări la disciplina Control de gestiune și 6 întrebări la disciplina Control financiar. Pachet primit la examen: foaie de examen, subiect conținând întrebările și alternativele de răspuns, ciornă. Timpul alocat pentru vizualizarea subiectelor și oferirea răspunsurilor este de 90 de minute. Nu este nevoie de Plan de conturi pentru linia română, ci doar pentru linia franceză și linia engleză. Studenții trebuie să aibă la îndemână ustensile de scris și calculator de birou simplu.

Economia comerțului, turismului și serviciilor (română, Cluj): Studenții se vor prezenta cu 30 minute înainte de începerea probei. Format examen (scris, pe foaie de examen): 36 de întrebări, din care 9 – disciplina Economia turismului, 9 – disciplina Economia comerțului, 9 – disciplina Marketing în turism, 9 – disciplina Marketingul serviciilor. Timpul alocat pentru oferirea răspunsurilor este de 45 de minute.

Economie Agroalimentară și a Mediului: Format examen (Moodle): 30 de întrebări (amestecate), din care câte 7 la disciplinele Managementul mediului și Studiul mărfurilor și asigurarea calității, respectiv câte 8 la disciplinele Management și Managementul exploatațiilor agricole. Timpul alocat pentru vizualizarea subiectelor și oferirea răspunsurilor este de 45 de minute. La expirarea timpului, testul se va încheia automat, cu răspunsurile date până atunci.

Economie și Afaceri Internaționale:
FSEGA Programarea pe laboratoare a Probei 1 a examenului de licenta - EAI - sesiunea iunie 2022.pdf
FSEGA Programarea pe laboratoare a Probei 1 a examenului de licenta - EAIE - sesiunea iunie 2022.pdf

Informatică economică (română, Cluj): Format examen (scris, pe foaie de examen): 45 de intrebari, câte 5 întrebări din fiecare capitol. Timpul alocat pentru oferirea răspunsurilor este de 70 de minute.

Management (română): Studenții se vor prezenta cu 30 minute înainte de începerea probei. Format examen (scris, pe foaie de examen): 30 de întrebări, din care 5 – disciplina Managementul în organizații, 5 – disciplina Management strategic, 5 – disciplina Managementul resurselor umane, 5 – disciplina Logistică, 5 - disciplina Managementul operațiunilor, 5 - disciplina Management comparat. Timpul alocat pentru oferirea răspunsurilor este de 45 de minute.

Marketing (română, Cluj): Studenții se vor prezenta cu 30 minute înainte de începerea probei. Format examen (scris, pe foaie de examen): 36 de întrebări, din care 12 – disciplina Politici de marketing (fără aplicații), 12 – disciplina Comportamentul consumatorului, 12 – disciplina Cercetări de marketing (fără aplicații). Timpul alocat pentru oferirea răspunsurilor este de 45 de minute.

Statistică și Previziune Economică: Format examen (scris, pe foaie de examen): Întrebările vor fi distribuite în mod egal între disciplinele ce se regăsesc în lista bibliografică pentru examen.


Arhiva programarea probei I (licenta)Ultima actualizare: 24-06-2022

Ati sesizat o eroare in legatura cu informatiile de pe aceasta pagina?
Va rugam mult sa ne contactati.

       Copyright © 02-02-2023 FSEGA. Protectia datelor cu caracter personal FSEGA. Protectia datelor cu caracter personal UBB.
       Web Developer  Dr. Daniel Mican   Graphic Design  Mihai-Vlad Guta