Prezentare
     Distinctii / Awards
     Departamente
      Contabilitate
      Economie politica
      Finante
      Informatica economica
      Limbi moderne si CA
     L Cadre didactice
     L Consiliul departamentului
      Management
      Marketing
      Statistica/Previz/Matem
      DSEGA-limba germană
      DSEGA-limba maghiară
      Administrarea Af.-Sf. Gh.
      Jean Monnet
     Cercetare
     Parteneri
     Alumni
     Sustenabilitate
     Oferta educationala
     Studenti
     Admitere
     Examen finalizare studii
     International
 
 

Ion Dona, Economie Rurala, Economica, 2015
vezi si alte aparitii editoriale


Google+ Twitter
Contact
Str. Teodor Mihali, Nr. 58-60 400591,
Cluj Napoca, Romania
Tel: +40 264-41.86.52/3/4/5
Fax: +40 264-41.25.70

   
Universitatea Babes-Bolyai, Cluj-Napoca
FSEGA Online | FSEGA Alumni | Sustenabilitate | Noutati UBB
Contact | Harta Site

Limbi moderne si CA


Site-ul Departamentului de Limbi Moderne şi Comunicare în Afaceri

Centrul Lingua

Departamentul de limbi moderne si comunicare in afaceri

Departamentul de limbi moderne si comunicare in afaceri (DLMCA) din cadrul Facultatii de Stiinte Economice si Gestiune a Afacerilor, din Universitatea “Babes-Bolyai”, din Cluj, acopera activitatea de predare a limbilor moderne aplicate si a comunicarii la Facultatea de Stiinte Economice, Facultatea de Studii Europene, Facultatea de Business

Discipline care intra in competenta catedrei: Limbi moderne aplicate; Comunicare; Pragmatica; Civilizatie. Tipurile de cursuri oferite sunt urmatoarele: Cursuri practice de limbi moderne aplicate la domeniul afacerilor (engleza, franceza, germana, italiana si spaniola, limba I si limba II); Cursuri practice de limbi moderne aplicate în sfera publica (engleza, franceza, germana, italiana si spaniola); Comunicare în afaceri si in sfera publica in limbile engleza, franceza, germana, italiana si spaniola;
Cursuri de cultura si civilizatie (engleza, franceza, germana, italiana si spaniola); Comunicare interculturala în mediul afacerilor (în limbile enleza si franceza - Masterat); Negocieri in sfera publica si afaceri (masterat); Comunicarea in situatii de criza (masterat); Analiza discursului publicitar (masterat) ; Pragmatica si discurs (masterat).

Departamentul dispune de sali de curs si laboratoare modulare si multimedia (Tandberg, computere, CD-Rom-uri, diverse programe si acces la Internet) ce asigura desfasurarea activitatii la standarde internationale. Totodata, Centrul de resurse al departamentului pune la dispozitia studentilor publicatii de specialitate privind metodica predarii / învatarii limbilor moderne, cursuri de limbi moderne de specialitate (management, marketing, drept, finante-contabilitate, etc.), materiale audio / video (casete cu prezentari, întâlniri, negocieri, interviuri, campanii de publicitate, etc.). În vederea facilitarii procesului de auto-învatare, studentii au si posibilitatea de a consulta materiale didactice la Cabinetul de studiu individual.

DLMCA organizeaza anual o sesiune de comunicari stiintifice.

Seminariile de catedra se desfasoara de doua ori pe semestru pe baza tematicii stabilite la începutul anului universitar.

Centrul editeaza anual Revista LINGUA, structurata pe doua sectiuni A. LINGVISTICA B. CULTURA SI CIVILIZATIE

Centrul Lingua organizeaza Scoala de vara pentru studiul limbii române, culturii si civilizatiei tarilor central-sud-est europene, în cadrul careia au loc conferinte, dezbateri si ateliere de studiu al limbii române (10 Iulie - 1 August). In 2006 se va organiza a 8-a editie. (http://lingua.econ.ubbcluj.ro)

  • Scoala de vara    Ultima actualizare: 15-06-2017

    Ati sesizat o eroare in legatura cu informatiile de pe aceasta pagina?
    Va rugam mult sa ne contactati.

  •        Copyright © 10.2013 FSEGA
           webmaster Dr. Daniel Mican   graphic design Mihai-Vlad Guta