Prezentare
     Distinctii / Awards
     Departamente
     Cercetare
     Parteneri
     Alumni
     Sustenabilitate
     Oferta educationala
     Studenti
     Admitere
     Examen finalizare studii
     International
     Alegeri academice


Gabriela Bodea,, Clash-ul crizelor sau viclenia lumii asimetrice (Ediția a doua), Presa Universitară Clujeană, 2023
vezi si alte aparitii editoriale

Facebook LinkedIn Twitter
Contact
Str. Teodor Mihali, Nr. 58-60 400591,
Cluj Napoca, Romania
Tel: +40 264-41.86.55
Fax: +40 264-41.25.70

   
Universitatea Babes-Bolyai | Noutati UBB
FSEGA Online | FSEGA SIS | FSEGA Alumni | Sustenabilitate
Executive Education
Contact | Harta Site | Viziteaza FSEGA

Premiu special si locul 2 in grupă obținut de studenții FSEGA la una dintre cele mai prestigioase competiții de studii de caz din lume organizată în Canada

Autor: Levente SzÁsz

Publicat: 07 Martie 2023


În perioada 26 februarie – 5 martie 2023 Universitatea Concordia din Montreal (Canada) a găzduit ediția din 2023 a John Molson Undergraduate Case Competition, cea mai mare și una dintre cele mai prestigioase competiții internaționale de studii de caz din întreaga lume. Pe baza rezultatelor obținute în ultimii ani, echipa studențească reprezentând UBB-FSEGA a avut oportunitatea de a participa la această competiție, obținând rezultate remarcabile prin câștigarea unui premiu special de 3500 de dolari canadieni, respectiv un excelent loc doi în grupa de calificare.

Competiția a întrunit 28 de echipe studențești reprezentând universitățile cu cele mai bune rezultate obținute la competițiile internaționale de studii de caz din ultimii 3 ani. În cadrul competiției echipa de patru studenți reprezentând Facultatea de Științe Economice și Gestiunea Afacerilor din cadrul Universității Babeș-Bolyai din Cluj-Napoca a concurat în aceeași grupă preliminară cu echipele reprezentând Universitatea din Münster (Germania), Universidad de Navarra (Spania), respectiv National University of Singapore (Singapore).

Membrii echipei cliujene au fost: Balázs Kristóf (Informatică economică, LM, anul 2), Szekernyés Péter (Finanțe și bănci, LM, anul 3), Székely Evelin (Informatică economică, LM, anul 3) și Szőke Dóra (Management, LM, anul 3). Pe parcursul competiției echipele participante au avut de rezolvat trei studii de caz de 3 ore, respectiv un studiu de caz de 24 de ore. Echipa UBB-FSEGA a avut o performanță excepțională, câștigând una dintre aceste runde, și plasându-se la final pe locul 2 al grupei. Astfel, echipa clujeană a întrecut echipele din Germania și Spania, iar echipa din Singapore s-a calificat în finală. De asemenea, este de subliniat faptul că UBB-FSEGA a câștigat și un premiu special în valoare de 3500 de dolari canadieni pentru cel mai bun eseu de aplicare la competiție. Per ansamblu, competiția a fost câștigată de echipa de la University of Florida (SUA), locul 2 fiind câștigat de Western University (Canada), iar locul 3 de pe podium a fost ocupat de echipa reprezentând National University of Singapore.

Coordonatorii echipei clujene au fost prof.univ.dr. Szász Levente, conf.univ.dr. Györfy Lehel și lect.univ.dr. Rácz Béla-Gergely.
Felicitări echipei UBB-FSEGA pentru rezultatul excepțional obținut la această competiție prestigioasă!



inapoi la stiri   vezi evenimentele   home


       Copyright © 26-04-2024 FSEGA. Protectia datelor cu caracter personal FSEGA. Protectia datelor cu caracter personal UBB.
       Web Developer  Dr. Daniel Mican   Graphic Design  Mihai-Vlad Guta