Prezentare
     Distinctii / Awards
     Departamente
     Cercetare
     Parteneri
     Alumni
     Sustenabilitate
     Oferta educationala
     Studenti
     Admitere
     Examen finalizare studii
     International
     Alegeri academice


Lăcrămioara Radomir, Raluca Ciornea, Huiwen Wang, Yide Liu, Christian M. Ringle & Marko Sarstedt (Editors), State of the Art in Partial Least Squares Structural Equation Modeling (PLS-SEM), Springer, 2023
vezi si alte aparitii editoriale

Facebook LinkedIn Twitter
Contact
Str. Teodor Mihali, Nr. 58-60 400591,
Cluj Napoca, Romania
Tel: +40 264-41.86.55
Fax: +40 264-41.25.70

   
Universitatea Babes-Bolyai | Noutati UBB
FSEGA Online | FSEGA SIS | FSEGA Alumni | Sustenabilitate
Executive Education
Contact | Harta Site | Viziteaza FSEGA

Rezultate remarcabile ale studenților FSEGA la Olimpiada Națională a Economiștilor în Formare

Autor: Ovidiu Ioan Moisescu

Publicat: 29 Mai 2023


Olimpiada Națională a Economiștilor în Formare, organizată sub egida Asociației Facultăților de Economie din România, Competiția de Comunicări Științifice, a avut loc anul acesta în perioada 25-26 mai 2023 la Ploiești.

S-au calificat la faza națională și au fost înscrise în competiție zeci de lucrări elaborate de către studenți de la programele de studii de licență și masterat ale facultăților cu profil economic de la universități din întreaga țară.

FSEGA a fost reprezentată la secțiunea Licență prin trei studenți, calificați la faza națională în urma unei competiții locale.

Studenții FSEGA au reușit remarcabila performanță de a se întoarce de la faza națională a competiției cu trei premii, după cum urmează:

Premiul pentru Originalitate: Alexandra Ioana Popa, de la programul de studii Marketing, pentru lucrarea Efectul greenwashing-ului în comunicare asupra sustenabilității imaginii mărcii. Cazul producătorului fastfashion H&M (coordonator: lect. univ. dr. Raluca Ciornea)

Premiul pentru Aplicabilitate: Izabella Török, de la programul de studii Economia comerțului, turismului și serviciilor, pentru lucrarea Factorii determinanți ai impactului influencerilor din social media asupra alegerii destinațiilor turistice (coordonator: prof. univ. dr. Ovidiu I. Moisescu)

Premiu special acordat de Banca Națională a României: Luigia-Gabriela Sterie, de la programul de studii Marketing, pentru lucrarea Analiza comportamentului de distribuire a știrilor false în social media (coordonator: conf. univ. dr. Daniel Mican)

Rezultatele excelente obținute de studenții universității clujene confirmă poziția UBB de lider al sectorului educațional universitar din România în ramura Științelor Economice.



inapoi la stiri   vezi evenimentele   home


       Copyright © 29-03-2024 FSEGA. Protectia datelor cu caracter personal FSEGA. Protectia datelor cu caracter personal UBB.
       Web Developer  Dr. Daniel Mican   Graphic Design  Mihai-Vlad Guta