Prezentare
     Distinctii / Awards
     Departamente
     Cercetare
     Parteneri
     Alumni
     Sustenabilitate
     Oferta educationala
     Studenti
     Admitere
     Examen finalizare studii
     International
     Alegeri academice


Gabriela Bodea,, Clash-ul crizelor sau viclenia lumii asimetrice (Ediția a doua), Presa Universitară Clujeană, 2023
vezi si alte aparitii editoriale

Facebook LinkedIn Twitter
Contact
Str. Teodor Mihali, Nr. 58-60 400591,
Cluj Napoca, Romania
Tel: +40 264-41.86.55
Fax: +40 264-41.25.70

   
Universitatea Babes-Bolyai | Noutati UBB
FSEGA Online | FSEGA SIS | FSEGA Alumni | Sustenabilitate
Executive Education
Contact | Harta Site | Viziteaza FSEGA

Inaugurarea Laboratorul Financiar Bloomberg

Autor: Ovidiu Ioan Moisescu

Publicat: 10 Noiembrie 2023


Vă adresăm invitația de a participa la evenimentul de inaugurare a Laboratorul Financiar Bloomberg, un instrument râvnit de liderii din domeniul afacerilor și finanțelor la nivel global.

Terminalul Bloomberg oferă date și informații care pot fi integrate în domenii precum Contabilitate, Economie, Finanțe, Management, Marketing, Statistică și Econometrie. Pe lângă oportunitățile excepționale oferite cadrelor didactice din domeniul economic, platforma oferă informații și date utile și pentru alte domenii: Agricultură, Biologie, Farmacie, Energie, Știința mediului, Sănătate, Jurnalism, Politici publice etc.

Laboratorul reprezintă o resursă redutabilă pentru studenți, cadre didactice și cercetători. Studenții vor utiliza aceleași instrumente ca și profesioniștii din companii, bănci sau alte instituții financiare. Cadrele didactice și cercetătorii vor beneficia de această platformă atât în activitatea didactică, oferind studenților acces la cele mai recente tendințe și dezvoltări din domeniul financiar, cât și în activitatea de cercetare empirică.

De asemenea, studenții noștri, dar și cadrele didactice, pot obține certificările BMC (Bloomberg Market Concepts) și ESG (Environmental Social Governance), extrem de apreciate de angajatori pe piața financiară internațională.

Cu această investiție, Universitatea Babeș-Bolyai facilitează accesul studenților, cadrelor didactice și cercetătorilor la cea mai extinsă și calitativă bază de date economico-financiare și demonstrează încă o dată angajamentul său ferm față de excelența în educație și cercetare. Platforma Bloomberg va aduce beneficii tangibile atât pentru comunitatea academică, cât și pentru sectorul financiar din România, asigurând menținerea universității la nivelul cel mai înalt de excelență în domeniul economic. Printre universitățile de prestigiu care oferă un laborator Bloomberg se numără Harvard University, Stanford University, Yale University și University of Oxford.

Evenimentul va avea loc în data de 13 Noiembrie, în intervalul orar 13.00 - 14:00, la Centrul Regional de Excelență pentru Industrii Creative (CREIC), Str. Tiberiu Popoviciu nr. 2-4, etaj 4, sala 2. Este recomandată participarea fizică la eveniment pentru a vizita laboratorul și a vă crea conturi Bloomberg. Pentru a facilita participarea fizică, un autobuz al UBB va pleca în 13 noiembrie, la ora 12.30, din fața clădirii FSEGA. Pentru a beneficia de această formă de transport este necesară înscrierea prealabilă prin completarea formularului online de la https://forms.gle/3CKXCvywqpJquuXQ9, cel târziu până în 13 Noiembrie, ora 9:00.

Este posibilă și participarea online prin platforma Zoom. Detalii conectare Zoom:
https://bloomberg.zoom.us/j/98580787377?pwd=TFkxWmMrVWxkVFVwamVxUjdWVjZPQT09
Meeting ID: 985 8078 7377
Passcode: 420140



inapoi la stiri   vezi evenimentele   home


       Copyright © 27-04-2024 FSEGA. Protectia datelor cu caracter personal FSEGA. Protectia datelor cu caracter personal UBB.
       Web Developer  Dr. Daniel Mican   Graphic Design  Mihai-Vlad Guta