Prezentare
     Distinctii / Awards
     Departamente
     Cercetare
     Parteneri
     Alumni
     Sustenabilitate
     Oferta educationala
     Studenti
     Admitere
     Examen finalizare studii
     International
     Alegeri academice


Gabriela Bodea,, Clash-ul crizelor sau viclenia lumii asimetrice (Ediția a doua), Presa Universitară Clujeană, 2023
vezi si alte aparitii editoriale

Facebook LinkedIn Twitter
Contact
Str. Teodor Mihali, Nr. 58-60 400591,
Cluj Napoca, Romania
Tel: +40 264-41.86.55
Fax: +40 264-41.25.70

   
Universitatea Babes-Bolyai | Noutati UBB
FSEGA Online | FSEGA SIS | FSEGA Alumni | Sustenabilitate
Executive Education
Contact | Harta Site | Viziteaza FSEGA

Victorie dublă la Viena! Studenții UBB-FSEGA câștigă premiul I și premiul III în finala concursului Modul Business Championship

Autor: Levente SzÁsz

Publicat: 13 Mai 2024


În perioada 9-11 mai 2024 a avut loc competiția internațională de studii de caz Modul Business Championship, organizată în Viena, Austria de către Universitatea Modul din Viena și Mathias Corvinus Collegium (MCC). Pe baza unei runde online de calificare, două echipe studențești reprezentând Facultatea de Științe Economice și Gestiunea Afacerilor din cadrul Universității Babeș-Bolyai (UBB-FSEGA) au reușit să se califice în runda finală din Viena, alături de alte 7 echipe de la universități din 5 țări diferite. Studenții clujeni au avut o performanță excelentă în această finală, ocupând două poziții, locul întâi, respectiv locul trei, al podiumului competiției.

Echipa câștigătoare a fost formată din studenții Ábrán Kinga-Réka (Gestiunea Financiară Corporativă, masterat, anul 2), Pastor Kende-Ferenc (Managementul Afacerilor, masterat, anul 1) și Szekernyés Péter (Managementul Afacerilor, masterat, anul 1). Echipa care a obținut premiul III al competiției a fost compusă din studenții Forró Gellért (Finanțe și Bănci, anul 1), Hadnagy Magor (Management, anul 1) și Ilyés Tamás (Management, anul 1). Echipele studențești din Cluj-Napoca au fost coordonate de prof.univ.dr. Szász Levente, conf.univ.dr. Györfy Lehel-Zoltán, lect.univ.dr. Rácz Béla-Gergely, respectiv drd. Izsák Réka.

Sarcina echipelor participante la competiție a fost dezvoltarea unei strategii pentru menținerea și creșterea competitivității căilor ferate austriece (Österreichische Bundesbahnen - ÖBB). Studenții au avut la dispoziție 24 de ore pentru elaborarea soluțiilor. Prezentarea soluțiilor a avut loc în a doua zi a competiției în fața unui juriu compus din profesioniști din mediul de afaceri. Cele două echipe ale UBB-FSEGA au reușit o performanță remarcabilă, ambele echipe calificându-se în finala mare de trei echipe, ocupând la final locul întâi și locul trei al competiției.

Felicitări echipelor clujene pentru rezultatele excelente obținute la Viena!inapoi la stiri   vezi evenimentele   home


       Copyright © 16-06-2024 FSEGA. Protectia datelor cu caracter personal FSEGA. Protectia datelor cu caracter personal UBB.
       Web Developer  Dr. Daniel Mican   Graphic Design  Mihai-Vlad Guta