Prezentare
     Distinctii / Awards
     Departamente
     Cercetare
     Parteneri
     Alumni
     Sustenabilitate
     Oferta educationala
     Studenti
     Admitere
     Examen finalizare studii
     International
     Alegeri academice


Lăcrămioara Radomir, Raluca Ciornea, Huiwen Wang, Yide Liu, Christian M. Ringle & Marko Sarstedt (Editors), State of the Art in Partial Least Squares Structural Equation Modeling (PLS-SEM), Springer, 2023
vezi si alte aparitii editoriale

Facebook LinkedIn Twitter
Contact
Str. Teodor Mihali, Nr. 58-60 400591,
Cluj Napoca, Romania
Tel: +40 264-41.86.55
Fax: +40 264-41.25.70

   
Universitatea Babes-Bolyai | Noutati UBB
FSEGA Online | FSEGA SIS | FSEGA Alumni | Sustenabilitate
Executive Education
Contact | Harta Site | Viziteaza FSEGA

Prima acreditare internațională a studiilor economice de la Universitatea Babeș-Bolyai

Autor: Razvan V. Mustata

Publicat: 15 Decembrie 2015



Prima acreditare internațională a studiilor economice de la Universitatea Babeș-Bolyai

În data de 15 decembrie 2015, la Facultatea de Științe Economice și Gestiunea Afacerilor din cadrul Universității Babeș-Bolyai va avea loc semnarea acordului de parteneriat între Universitatea Babeș-Bolyai, Facultatea de Știinte Economice și Gestiunea Afacerilor și CIMA - Chartered Institute of Management Accountants. Evenimentul va avea loc la ora 13:40 în Sala de Consiliu a facultății.

Acordul de parteneriat va fi semnat de către Rectorul Universității Babeș-Bolyai, Academician prof.univ.dr. Ioan-Aurel Pop și Directorul Regional pentru Europa a CIMA, David Rowsby, în prezența prof.univ.dr. Dumitru Matiș, decan al Facultății de Stiințe Economice și Gestiunea Afacerilor și a membrilor Consiliului Facultății.

CIMA este o organizație internațională care oferă certificări profesionale de renume mondial în domeniu financiar - contabil. CIMA este determinată să șlefuiască profesia de contabil, adaptându-și în permanență calificările oferite, cerințele profesionale necesare și dezvoltând continuu programele oferite pentru a satisface cele mai ridicate standarde de relevanță în afaceri.

Începand cu acest an universitar, Facultatea de Științe Economice și Gestiunea Afacerilor încheie primul parteneriat în domeniul contabilității afacerii cu CIMA, parteneriat ce reprezintă în fapt o recunoaștere internațională a studiilor realizate în cadrul facultății. Studenții FSEGA din cadrul programelor de studii nivel licență au șansa de a primi la terminarea studiilor recunoașterea CIMA prin CIMA Certificate in Business Accounting (CIMA - CBA), iar studenții la nivel master CIMA Diploma in Management Accounting (CIMA-DMA).

Decan,
Prof.univ.dr. Dumitru Matiș



inapoi la stiri   vezi evenimentele   home


       Copyright © 20-04-2024 FSEGA. Protectia datelor cu caracter personal FSEGA. Protectia datelor cu caracter personal UBB.
       Web Developer  Dr. Daniel Mican   Graphic Design  Mihai-Vlad Guta