Prezentare
     Distinctii / Awards
     Departamente
     Cercetare
     Parteneri
     Alumni
     Sustenabilitate
     Oferta educationala
     Studenti
     Admitere
     Examen finalizare studii
     International
     Alegeri academice


Gabriela Bodea,, Clash-ul crizelor sau viclenia lumii asimetrice (Ediția a doua), Presa Universitară Clujeană, 2023
vezi si alte aparitii editoriale

Facebook LinkedIn Twitter
Contact
Str. Teodor Mihali, Nr. 58-60 400591,
Cluj Napoca, Romania
Tel: +40 264-41.86.55
Fax: +40 264-41.25.70

   
Universitatea Babes-Bolyai | Noutati UBB
FSEGA Online | FSEGA SIS | FSEGA Alumni | Sustenabilitate
Executive Education
Contact | Harta Site | Viziteaza FSEGA

Vicepremierul Costin Borc, ministrul economiei, comerţului şi relaţiilor cu mediul de afaceri, în vizita la UBB-FSEGA

Autor: Razvan V. Mustata

Publicat: 20 Ianuarie 2016



Vicepremierul Costin Borc, ministrul economiei, comerţului şi relaţiilor cu mediul de afaceri, în vizita la UBB-FSEGA

În data de 15 ianuarie 2016 a avut loc conferința de încheiere a semestrului organizată de GTK – Business Consulting Club, o organizație studențească a Facultății de Științe Economice și Gestiunea Afacerilor din cadrul Universității Babeș-Bolyai. Invitatul special al acestei conferințe a fost domnul vicepremier Costin Borc, ministru al economiei, comerţului şi relaţiilor cu mediul de afaceri. La conferință a participat și domnul Claudiu Vrînceanu, secretar de stat responsabil pentru dezvoltarea întreprinderilor mici și mijlocii.

La începutul conferinței domnul conf. univ. dr. Szász Levente, prodecan al Facultății de Științe Economice și Gestiunea Afacerilor, a oferit o scurtă prezentare a organizației studențești GTK – Business Consulting Club (www.gt.ro/ro), punând în evidenţă importanța studiilor universitare, precum și a cooperării mediului academic cu mediul de afaceri.

Conferinţa a continuat cu prezentarea studiului de piaţă privind industria imobiliară şi de construcţii la nivel global, european şi naţional, incluzând şi analiza pieţei imobiliare din Cluj-Napoca. Studiul a fost elaborat de membrii studenţi ai GTK – Business Consulting Club.

După această prezentare a urmat prelegerea domnului ministru Costin Borc cu referire la cele mai importante obiective ale Ministerului Economiei privind dezvoltarea mediului de afaceri din România. Cu această ocazie, domnia sa a transmis un mesaj de încurajare potenţialilor tineri întreprinzători din România.

După prelegerea domnului ministru, dl Claudiu Vrînceanu, secratar de stat în Ministerul Economiei, a ţinut o prezentare în cadrul căreia a enumerat 8 motive importante pentru care tinerii antreprenori merită să pornească o afacere în România, identificând în acelaşi timp acele tendinţe care pot contribui le dezvoltarea mediului antreprenorial din România.

În ultima parte a conferinţei participanţii au avut posibilitatea de a adresa întrebări reprezentanţilor Ministerului Economiei, iniţiind astfel un dialog deschis între studenţi, profesori şi minister.



inapoi la stiri   vezi evenimentele   home


       Copyright © 26-04-2024 FSEGA. Protectia datelor cu caracter personal FSEGA. Protectia datelor cu caracter personal UBB.
       Web Developer  Dr. Daniel Mican   Graphic Design  Mihai-Vlad Guta