Prezentare
     Distinctii / Awards
     Departamente
     Cercetare
     Parteneri
     Alumni
     Sustenabilitate
     Oferta educationala
     Studenti
     Admitere
     Examen finalizare studii
     International
 
 

Jacint Juhasz, Evaluarea Proiectelor de investitii in conditii de risc si incertitudine, Risoprint, 2010
vezi si alte aparitii editoriale


Google+ Twitter
Contact
Str. Teodor Mihali, Nr. 58-60 400591,
Cluj Napoca, Romania
Tel: +40 264-41.86.52/3/4/5
Fax: +40 264-41.25.70

   
Universitatea Babes-Bolyai, Cluj-Napoca | Noutati UBB
FSEGA Online | FSEGA SIS | FSEGA Alumni | Sustenabilitate
Contact | Harta Site

O studentă a UBB-FSEGA s-a calificat la finala competiției internaționale X-Culture din Miami, SUA

Autor: Levente SzÁsz

Publicat: 02 Mai 2017


În perioada 15-20 iulie 2017 va avea loc etapa finală a competiției internaționale X-Culture, organizată la Johnson & Wales University din Miami, SUA. Pe baza performanței din etapa de selecție Varga Manuela Axa, studentă în anul I. la masteratul Managementul Afacerilor (în limba maghiară) din cadrul UBB-FSEGA s-a calificat la finala competiției.

În anul 2017 concursul a întrunit peste 4700 de studenți și peste 900 de echipe studențești de la 125 de universități din 40 de țări diferite. În cadrul etapei de calificare studenții au avut sarcina de a lucra în echipe studențești internaționale pentru dezvoltarea unei strategii de creștere a companiei Sacona, o companie producătoare de componente și echipamente electronice pentru industria de gaming. În cadrul concursului, studenta UBB-FSEGA a avut oportunitatea de a lucra în echipă cu mai mulți studenți din Italia, Kenya și SUA. Pentru elaborarea strategiei de afaceri, studenții au avut la dispoziție 8 săptămâni, timp în care au colaborat în mediul virtual utilizând diverse metode de comunicare și după fiecare săptămână au evaluat munca colegilor lor din echipă.

Pe baza rezultatelor din această etapă, 400 de studenți au aplicat la participarea în finala competiției, dintre care 150 de studenți au fost selectați de organizatori, printre care și Varga Manuela Axa. Coordonatorul studentei din cadrul UBB-FSEGA a fost conf. univ. dr. Kerekes Kinga.

Cei 150 de finaliști vor lucra în perioada 15 iunie – 15 iulie 2017 în echipe internaționale mixte, având ca sarcină elaborarea unei strategii pentru compania Hard Rock International. În perioada 15-20 iulie 2017, concurenții vor prezenta soluțiile lor în cadrul evenimentului „The X-Culture Global Symposium 2017 Miami” în fața unui juriu compus din reprezentanții companiei, precum și alți reprezentanți ai mediului de afaceri.

Mai multe informații despre acest concurs se găsesc la adresa: http://x-culture.org/

Pe această cale îi dorim Manuelei mult succes în finala X-Culture din Miami!inapoi la stiri   vezi evenimentele   home


       Copyright © 10.2013 FSEGA
       webmaster Dr. Daniel Mican   graphic design Mihai-Vlad Guta