Prezentare
     Distinctii / Awards
     Departamente
     Cercetare
     Parteneri
     Alumni
     Sustenabilitate
     Oferta educationala
     Studenti
     Admitere
     Examen finalizare studii
     International
 
 

Jacint Juhasz, Evaluarea Proiectelor de investitii in conditii de risc si incertitudine, Risoprint, 2010
vezi si alte aparitii editoriale


Google+ Twitter
Contact
Str. Teodor Mihali, Nr. 58-60 400591,
Cluj Napoca, Romania
Tel: +40 264-41.86.52/3/4/5
Fax: +40 264-41.25.70

   
Universitatea Babes-Bolyai, Cluj-Napoca | Noutati UBB
FSEGA Online | FSEGA SIS | FSEGA Alumni | Sustenabilitate
Contact | Harta Site

UBB-FSEGA incheie un parteneriat cu UBER pentru dezvoltarea economiei digitale din Romania

Autor: Levente SzÁsz

Publicat: 22 Mai 2017


UBER și Universitatea Babeș-Bolyai, prin Facultatea de Științe Economice și Gestiunea Afacerilor, anunță încheierea unui parteneriat pentru dezvoltarea economiei digitale în Romania. Cadrele didactice și studenții Facultății de Științe Economice şi Gestiunea Afacerilor vor participa în proiecte de cercetare menite să analizeze impactul și potențialul acestui domeniu nou asupra consumatorilor și economiei locale, urmând ca lucrările să fie făcute publice în beneficiul tuturor celor interesați de acest domeniu.

Economia colaborativă bazată pe platforme digitale este un domeniu nou și încă neexplorat la nivel academic în România. Credem că poate contribui semnificativ la competitivitatea economiilor locale și naționale, atât timp cât o înțelegem corect. Prin parteneriatul cu UBER, cel mai valoros start-up de tehnologie din lume, ne propunem să oferim o perspectivă cât mai corectă și obiectivă asupra acestui fenomen care se întâmpla deja de câțiva ani și în Româniaa spus conf.univ.dr. Răzvan V. Mustață, Decanul Facultății de Științe Economice și Gestiunea Afacerilor.

Credem că un parteneriat cu mediul academic este esențial pentru a înțelege mai bine oportunitățile de creștere care vin cu modernizarea și digitalizarea economiei și pentru a oferi argumente puternice în favoarea economiei colaborative. Universitatea Babeș-Bolyai este una din cele mai prestigioase universități din România și prima universitate din țara noastră care intră Top 500 universități din lume. Ne bucurăm să îi avem parteneri în misiunea noastră de a schimba în bine orașelea spus Nicoleta Schroeder, General Manager, UBER România.

Mai multe informații: https://www.uber.com/ro/blog/uber-ubb/inapoi la stiri   vezi evenimentele   home


       Copyright © 10.2013 FSEGA
       webmaster Dr. Daniel Mican   graphic design Mihai-Vlad Guta