Prezentare
     Distinctii / Awards
     Departamente
     Cercetare
     Parteneri
     Alumni
     Sustenabilitate
     Oferta educationala
     Studenti
     Admitere
     Examen finalizare studii
     International
     Alegeri academice


Gabriela Bodea,, Clash-ul crizelor sau viclenia lumii asimetrice (Ediția a doua), Presa Universitară Clujeană, 2023
vezi si alte aparitii editoriale

Facebook LinkedIn Twitter
Contact
Str. Teodor Mihali, Nr. 58-60 400591,
Cluj Napoca, Romania
Tel: +40 264-41.86.55
Fax: +40 264-41.25.70

   
Universitatea Babes-Bolyai | Noutati UBB
FSEGA Online | FSEGA SIS | FSEGA Alumni | Sustenabilitate
Executive Education
Contact | Harta Site | Viziteaza FSEGA

GraduatE.ON: program pentru tinerii absolvenţi ai FSEGA

Autor: Levente SzÁsz

Publicat: 16 Mai 2018


GraduatE.ON, Propunerea noastră pentru pentru tinerii absolvenţi

De 12 ani perfecționăm Programul pentru Absolvenți, devenit acum GraduatE.ON.
Pe parcursul acestor ani, au participat la program peste 120 de Trainee, dintre care 80% și-au construit mai departe o carieră în cadrul companiei și mai mult de jumătate au ajuns în poziții de specialiști și de coordonare.
Dacă nu te desparte mai mult de un an de examenul de licenţă sau disertaţie şi te gândeşti “Încotro?”, trebuie doar să vii cu studiile adecvate şi cu reputaţia de student bun. Îţi vom oferi posibilitatea să explorezi departamentele companiei, să cunoşti lumea energiei, să te dezvolţi şi să îţi foloseşti ingeniozitatea, după care vei decide unde ţi-ar plăcea să îţi continui activitatea.
Aici găsești mai multe detali despre program și despre cele 6 pozitii disponibile Trainee Economist: https://www.eon-romania.ro/ro/cariera/graduate-on.html

Ce înseamnă acest program pentru tine?

Vei efectua stagii în diferite departamente.
Îţi vei începe activitatea în luna septembrie, cu un program de inducţie, după care vei începe primul stagiu. Recomandarea noastră este să efectuezi în total 4-6 stagii, cât mai diverse, pentru a profita la maxim de acest atribut al programului.
Parcursul pe perioada celor 24 luni se va face în funcţie de necesităţile companiei şi de interesul tău şi va fi unul individualizat şi flexibil.
GraduatE.ON înseamnă şi mai multe locaţii, la sediu şi în regiuni, în care poţi efectua stagiile şi dacă vei veni cu deschiderea necesară în acest sens, noi te vom susţine şi te vom scuti de grijile materiale.
Te vei dezvolta şi vei învăţa constant
Vei beneficia de cursuri pentru abilităţi generale şi competenţe profesionale, dar vei învăţa mult şi prin mentoratul profesioniştilor dijn compania noastră. Rotaţiile şi trainingul la locul de muncă îţi oferă şansa de a-ţi construi o importantă reţea de cunoştinţe în diferite departamente ale companiei.
Vei primi suport
Pe toată perioada programului un specialist HR îţi va oferi sprijin permanent şi va monitoriza parcursul tău în cadrul companiei. În acelaşi timp, vei beneficia de un mentor în fiecare stagiu şi de un coleg îndrumător, care este tot trainee, dar cu ceva mai multă experienţă.
Scopul este să poţi apela oricând la ei şi să primeşti cele mai bune răspunsuri, astfel încât la finalul programului să îţi fie uşor să identifici oportunităţile de continuare a carierei în cadrul E.ON România.

Ce ne dorim de la viitorul nostru coleg GraduatE.ON?

  • Ideal ar fi să fii student în an terminal nivel licenţă sau master într-unul din domeniile specificate in profile şi să te poţi lăuda cu rezultate tale din timpul studiilor.

  • E important să ai cunoştinţe foarte bune de limba engleză.

  • Căutăm colegi disponibili pentru deplasări de serviciu şi relocare pe durata stagiilor, acest lucru va face şi stagiile tale mai diverse, mai interesante.

  • Ne aşteptăm să ai cunoştinţe foarte bune de Microsoft Office, dar nu ezita să treci în CV orice alte aplicaţii pe care le cunoşti.

  • Ne-ar plăcea să îmbogăţim echipa cu oameni diverşi, cu activităţi şi interese extracuriculare cât mai diverse (organizaţii studenţeşti, voluntariat, sesiuni de comunicări ştiinţifice).

Aici gasești mai multe detalii despre programul GraduatE.ON și despre procesul de aplicare: https://www.eon-romania.ro/ro/cariera/graduate-on.html

Termenul de aplicare este 20 mai 2018.



inapoi la stiri   vezi evenimentele   home


       Copyright © 27-04-2024 FSEGA. Protectia datelor cu caracter personal FSEGA. Protectia datelor cu caracter personal UBB.
       Web Developer  Dr. Daniel Mican   Graphic Design  Mihai-Vlad Guta