Prezentare
     Distinctii / Awards
     Departamente
     Cercetare
     Parteneri
     Alumni
     Sustenabilitate
     Oferta educationala
     Studenti
     Admitere
     Examen finalizare studii
     International
     Alegeri academice


Lăcrămioara Radomir, Raluca Ciornea, Huiwen Wang, Yide Liu, Christian M. Ringle & Marko Sarstedt (Editors), State of the Art in Partial Least Squares Structural Equation Modeling (PLS-SEM), Springer, 2023
vezi si alte aparitii editoriale

Facebook LinkedIn Twitter
Contact
Str. Teodor Mihali, Nr. 58-60 400591,
Cluj Napoca, Romania
Tel: +40 264-41.86.55
Fax: +40 264-41.25.70

   
Universitatea Babes-Bolyai | Noutati UBB
FSEGA Online | FSEGA SIS | FSEGA Alumni | Sustenabilitate
Executive Education
Contact | Harta Site | Viziteaza FSEGA

Premieră la UBB-FSEGA: Înscriere la admitere cu numere de ordine eliberate, monitorizate și programate online

Autor: Ovidiu Ioan Moisescu

Publicat: 10 Iulie 2018


În iulie 2017, candidaților care se înscriau la Facultatea de Științe Economice și Gestiunea Afacerilor (FSEGA) din cadrul Universității Babeș-Bolyai li se punea la dispoziție, în premieră, un sistem electronic de eliberare a unor numere de ordine, la sediul facultății, pentru încasarea taxelor de admitere și de școlarizare, acestea putând fi ulterior monitorizate online de către candidați.

În acest an, cu ocazia sesiunii de admitere iulie 2018, FSEGA introduce o nouă inovație în procesul de admitere, cu scopul de a reduce la minimum cozile și timpul petrecut pe holurile facultății pentru depunerea dosarelor de înscriere. Astfel, eliberarea numerelor de ordine se va putea face în sistem hibrid, atât la fața locului, cât și online pe website-ului facultății (www.econ.ubbcluj.ro), prin intermediul oricărui tip de dispozitiv electronic conectat la internet (smartphone, calculator, tabletă etc.). Mai mult decât atât, la solicitarea online a numărului de ordine, candidații se pot programa, la alegere, într-o anumită zi și într-un anumit interval orar de prezentare la sediul facultății pentru plata taxelor aferente admiterii.

”Dacă anul trecut afișarea online în timp real a numărului de ordine curent și a timpului de așteptare reprezenta, după cunoștința noastră, o premieră națională, inovația de anul acesta reprezintă de asemenea o premieră la nivelul României, cel puțin din informațiile pe care le deținem. Posibilitatea oferită anul acesta candidaților la admitere de a obține numerele de ordine în orice variantă le este mai convenabilă (offline sau online) și de a se programa, în varianta online, într-o anumită zi și un anumit interval orar, reprezintă nu doar o noutate în sistemul universitar regional, cât și, foarte probabil, o inovație tehnologică absolută”, afirmă conf. univ. dr. Răzvan V. Mustață, decanul FSEGA.

Înscrierile la Facultatea de Științe Economice și Gestiunea Afacerilor din cadrul Universității Babeș-Bolyai vor începe miercuri, 11 iulie 2018, candidații având la dispoziție, la nivel licență, 2355 de locuri bugetate și cu taxă la învățământul cu frecvență, precum și 780 locuri pentru învățământul la distanță. De asemenea, la nivel masterat, facultatea scoate la concursul de admitere un număr de 1320 locuri bugetate și cu taxă, la forma de învățământ cu frecvență, respectiv 265 locuri pentru învățământul cu frecvență redusă.

Pe întreaga perioadă a admiterii, Universitatea Babeş-Bolyai pune la dispoziţia candidaţilor un număr de 430 de locuri în căminele proprii din Campusul Studențesc Hașdeu.



inapoi la stiri   vezi evenimentele   home


       Copyright © 29-03-2024 FSEGA. Protectia datelor cu caracter personal FSEGA. Protectia datelor cu caracter personal UBB.
       Web Developer  Dr. Daniel Mican   Graphic Design  Mihai-Vlad Guta