Prezentare
     Distinctii / Awards
     Departamente
     Cercetare
     Parteneri
     Alumni
     Sustenabilitate
     Oferta educationala
     Studenti
     Admitere
     Examen finalizare studii
     International
     Alegeri academice


Lăcrămioara Radomir, Raluca Ciornea, Huiwen Wang, Yide Liu, Christian M. Ringle & Marko Sarstedt (Editors), State of the Art in Partial Least Squares Structural Equation Modeling (PLS-SEM), Springer, 2023
vezi si alte aparitii editoriale

Facebook LinkedIn Twitter
Contact
Str. Teodor Mihali, Nr. 58-60 400591,
Cluj Napoca, Romania
Tel: +40 264-41.86.55
Fax: +40 264-41.25.70

   
Universitatea Babes-Bolyai | Noutati UBB
FSEGA Online | FSEGA SIS | FSEGA Alumni | Sustenabilitate
Executive Education
Contact | Harta Site | Viziteaza FSEGA

Mobilități SGroup European Universities Network în Columbia și China

Autor: Ovidiu Ioan Moisescu

Publicat: 14 Ianuarie 2019


Asociația de universități SGroup - European Universities Network (a cărei membră este și Universitatea Babeș-Bolyai) anunță deschiderea apelului de participare la programul de mobilitate Intercontinental Academic Echange Programme (ICon), în vederea promovării și facilitării cooperărilor dintre membrii SGroup și partenerii din afara continentului european.

Programul implică mobilități în Columbia și China pentru cadrele didactice si personalul administrativ ale universităților membre SGroup.

Candidații vor trece printr-un proces de selecție la universitatea de origine, urmând ca apoi Comitetul de Selecție al SGroup să evalueze aplicațiile în decurs de două săptămâni.

Mobilitatea se poate efectua începând cu ianuarie 2019 si până la finalul anului calendaristic. Se acordă 7 mobilități în Columbia și 7 în China, candidaților acordându-li-se o bursă de €1,000/ mobilitate. Durata mobilității poate varia între 7 zile și o lună, bursa rămânând fixă, indiferent de perioadă. La finalul mobilității, beneficiarii acesteia vor trebui să completeze un formular de evaluare a mobilității luând în considerare scopurile atinse în perioada respectivă, urmând ca evaluarea să fie analizată de Comitetul SGroup.

Candidații trebuie să aibă un interes profesional în cooperarea cu Columbia, respectiv China, iar dosarul de aplicare trebuie să includă:
- CV și scrisoare de intenție (care să specifice obiectivele, impactul și posibilele beneficii ale mobilității) - candidat
- Program de activități care urmează să fie derulate la universitatea parteneră - candidat
- Scrisoare de recomandare din partea universității de origine (UBB) - CCI
- Declarație a universității de origine (UBB) cu descrierea activității derulate de candidat în cadrul instituției (UBB) - CCI

Un singur candidat va fi selectat pentru mobilitate în Columbia și unul pentru mobilitatea în China. După selecția la nivel de universitate, dosarul candidatului va fi trimis rețelei SGroup pentru selecție la nivel european.

Dosarul de aplicare trebuie trimis în format electronic Dnei. Anca KISS (Dr.) - Centrul de Cooperări Internaționale, la adresa de e-mail anca.kiss@ubbcluj.ro

Atașat acestui anunț se regăsește un document care cuprinde ghidul aplicantului.

ICon Columbia China Guidelines 2019



inapoi la stiri   vezi evenimentele   home


       Copyright © 29-03-2024 FSEGA. Protectia datelor cu caracter personal FSEGA. Protectia datelor cu caracter personal UBB.
       Web Developer  Dr. Daniel Mican   Graphic Design  Mihai-Vlad Guta