Prezentare
     Distinctii / Awards
     Departamente
     Cercetare
     Parteneri
     Alumni
     Sustenabilitate
     Oferta educationala
     Studenti
     Admitere
     Examen finalizare studii
     International
     Alegeri academice
 
 

Sandu Frunză, Publicitatea și administrația publică sub presiunea eticii, Lumen, 2015
vezi si alte aparitii editoriale

Google+ Twitter
Contact
Str. Teodor Mihali, Nr. 58-60 400591,
Cluj Napoca, Romania
Tel: +40 264-41.86.55
Fax: +40 264-41.25.70

   
Universitatea Babes-Bolyai, Cluj-Napoca | Noutati UBB
FSEGA Online | FSEGA SIS | FSEGA Alumni | Sustenabilitate
Contact | Harta Site | Viziteaza FSEGA

Rezultate remarcabile ale studenților UBB-FSEGA la Olimpiada Națională a Economiștilor în Formare

Autor: Levente SzÁsz

Publicat: 19 Mai 2019


În perioada 10-14 mai 2019 a avut loc la Predeal și Arad, cea de a 14-a ediție a Olimpiadei Naționale a Economiștilor în Formare, organizată sub egida Asociației Facultăților de Economie din România.
S-au calificat la faza națională și au fost înscrise în competiție peste 80 de lucrări elaborate de către studenți de la programele de studii de licență și masterat ale facultăților cu profil economic de la universități din întreaga țară.

Universitatea Babeș-Bolyai (UBB) a fost reprezentată de patru studenți ai Facultății de Științe Economice și Gestiunea Afacerilor (FSEGA), calificați la faza națională în urma unei competiții locale: Ștefania Baluță (de la specializarea ”Finanțe și Bănci”), Ioana Dan (de la specializarea ”Marketing”), Corina Dorobanțu (de la specializarea ”Economia comerțului, turismului și serviciilor”) și Paula Ibănescu (de la specializarea ”Administrarea afacerilor în turism, comerț și servicii”).

Studenții UBB-FSEGA au reușit remarcabila performanță de de a se întoarce de la faza națională a competiției cu trei premii, după cum urmează:


  • Premiul Special: Paula Ibănescu, pentru lucrarea ”Impactul imaginii urbane asupra identificării si loialității locuitorilor în raport cu orașul de reședință. Studiu de caz: municipiul Cluj-Napoca” (coordonator: conf. univ. dr. Ovidiu I. Moisescu)

  • Premiul pentru Complexitate: Ștefania Baluță, pentru lucrarea ”Grupurile bancare transfrontaliere din Europa: stabilitatea financiară și riscul individual” (coordonator: conf. univ. dr. Simona Nistor)

  • Premiul pentru Originalitate: Ioana Dan, pentru lucrarea ”Influența materialismului și narcisismului asupra comportamentul de distribuire a informațiilor online în rândul generațiilor Y și Z” (coordonator: conf. univ. dr. Ovidiu I. Moisescu)


Rezultatele excelente obținute de studenții universității clujene confirmă poziția UBB de lider al sectorului educațional universitar din România în ramura Științelor Economice.inapoi la stiri   vezi evenimentele   home


       Copyright © 10.2013 FSEGA
       webmaster Dr. Daniel Mican   graphic design Mihai-Vlad Guta