Prezentare
     Distinctii / Awards
     Departamente
     Cercetare
     Parteneri
     Alumni
     Sustenabilitate
     Oferta educationala
     Studenti
     Admitere
     Examen finalizare studii
     International
     Alegeri academice
 
 

Sandu Frunză, Publicitatea și administrația publică sub presiunea eticii, Lumen, 2015
vezi si alte aparitii editoriale

Google+ Twitter
Contact
Str. Teodor Mihali, Nr. 58-60 400591,
Cluj Napoca, Romania
Tel: +40 264-41.86.55
Fax: +40 264-41.25.70

   
Universitatea Babes-Bolyai, Cluj-Napoca | Noutati UBB
FSEGA Online | FSEGA SIS | FSEGA Alumni | Sustenabilitate
Contact | Harta Site | Viziteaza FSEGA

Cu o performanță excepțională studenții UBB-FSEGA câștigă premiul II. al competiției internaționale de studii de caz la Universidad Panamericana

Autor: Levente SzÁsz

Publicat: 04 Noiembrie 2019


În perioada 28 octombrie – 2 noiembrie 2019 în orașul Guadalajara din Mexic a avut loc competiția internațională de studii de caz „Business & Management Case Competition” organizată de Universidad Panamericana la care a participat și o echipă studențească reprezentând UBB-FSEGA. Echipa clujeană a avut o performanță excelentă, câștigând cele două runde de calificare, calificându-se astfel în finala mare a evenimentului. Pe baza prezentărilor din finale mare echipa clujeană a urcat pe treapta a doua a podiumului în cadrul finalei competiției, în spatele echipei canadiene reprezentând Simon Fraser University, surclasând echipele de la Chinese University of Hong Kong, respectiv Copenhagen Business School din Danemarca.

Echipa clujeană a fost alcătuită din următorii patru studenți: Barabási Tamás (Informatică economică, anul 3), Boga Balázs (Management, anul 2), Izsák Réka (Finanțe și bănci, anul 2) și Jakó Zsolt (Management, anul 3). Coordonatorii echipei au fost: prof.univ.dr. Szász Levente, conf.univ.dr. Györfy Lehel-Zoltán, respectiv lect.univ.dr. Rácz Béla-Gergely.

În prima rundă de calificare, echipele participante au avut sarcina de a elabora o strategie de afaceri pentru una dintre cele mai mari companii globale din industria produselor de panificație, Bimbo Group. Echipa UBB-FSEGA a avut o soluție bine întemeiată din punct de vedere economic, câștigând astfel grupa în fața echipelor de la University of Washington (SUA) și University of Alberta (Canada).
În cea de-a doua rundă de calificare echipele au trebuit să elaboreze o strategie de expansiune internațională pentru o firmă locală producătoare de tequila. Echipa clujeană a avut din nou o performanță de excepție, câștigând grupa în fața echipelor de la University of Vermont (SUA) și University of Glasgow (UK).
În finala mare s-au calificat în total patru echipe studențești, dintre care echipa UBB-FSEGA a reușit să se claseze pe un excelent loc II. Felicitări echipei clujene pentru această performanță de excepție!inapoi la stiri   vezi evenimentele   home


       Copyright © 10.2013 FSEGA
       webmaster Dr. Daniel Mican   graphic design Mihai-Vlad Guta