Prezentare
     Distinctii / Awards
     Departamente
     Cercetare
     Parteneri
     Alumni
     Sustenabilitate
     Oferta educationala
     Studenti
     Admitere
     Examen finalizare studii
     International
     Alegeri academice
 
 

Joanna Dyczkowska , Andrea Szirmai Madarasine & Adriana Tiron-Tud or, Development of Integrated Reporting in the SME Sector, Case Studies from European Countries, Springer, 2021
vezi si alte aparitii editoriale

Facebook LinkedIn Twitter
Contact
Str. Teodor Mihali, Nr. 58-60 400591,
Cluj Napoca, Romania
Tel: +40 264-41.86.55
Fax: +40 264-41.25.70

   
Universitatea Babes-Bolyai | Noutati UBB | Info COVID-19
FSEGA Online | FSEGA SIS | FSEGA Alumni | Sustenabilitate
Contact | Harta Site | Viziteaza FSEGA

Start înscrierilor pentru competiția UBB HACKS FOR GOOD

Autor: Victor Octavian Muller

Publicat: 29 Noiembrie 2019


S-a dat startul etapei de înscrieri pentru concursul de tip hackathon intitulat UBB HACKS FOR GOOD! pe care echipa proiectului "Îmbunătăţirea potenţialului de absorbţie pe piaţa muncii a studenţilor prin stagii de practica de calitate (POCU 109172)" îl va organiza în anul 2020 și la care pot participa exclusiv studenții înscriși în acest proiect (în anul universitar 2018-2019 și cei care sunt selectați în anul universitar 2019-2020).

Scopul competiției este de a stimula exprimarea ideilor inovative, de a încuraja și stimula lucrul în echipă, de a contribui la dezvoltarea unei gândiri bazate pe identificarea de probleme și soluții, precum și de a susține implementarea soluțiilor identificate prin acordarea de premii și facilitarea formării legăturilor cu ecosistemele de cercetare și industriale locale.

Competiția „UBB Hacks for Good” se desfășoară în cadrul Universității Babeș-Bolyai, pe baza activității unor echipe de studenți din grupul țintă al proiectului care se înscriu în competiție, activități derulate în principal pe perioada a 48 de ore, în formatul stabilit prin prezentul Regulament.

Concursul este dotat cu premii în bani (premiul I – 25.000 lei, premiul II – 15.000 lei și premiul III – 10.000 lei) și este primul organizat de către UBB într-o asemenea formulă.

Înscrierea se poate face la adresa: https://forms.gle/EQ7bTRmenZ8vG87M7 până cel târziu la data de 3 decembrie 2019. Pentru a parcurge toți pașii din formularul de înscriere este necesară consultarea Regulamentului concursului de tip hackathon, document disponibil atașat acestui anunț.

Regulamentul cuprinde detalii importante privind înscrierea și participarea ulterioară, prin urmare vă rugăm să citiți cu atenție prevederile din document!

Vă dorim succes,

Echipa proiectului POCU 109172

Regulament concurs hackathon_FINALinapoi la stiri   vezi evenimentele   home


       Copyright © 07-10-2022 FSEGA. Protectia datelor cu caracter personal FSEGA. Protectia datelor cu caracter personal UBB.
       Web Developer  Dr. Daniel Mican   Graphic Design  Mihai-Vlad Guta