Prezentare
     Distinctii / Awards
     Departamente
     Cercetare
     Parteneri
     Alumni
     Sustenabilitate
     Oferta educationala
     Studenti
     Admitere
     Examen finalizare studii
     International
     Alegeri academice
 
 

Sandu Frunză, Publicitatea și administrația publică sub presiunea eticii, Lumen, 2015
vezi si alte aparitii editoriale

Google+ Twitter
Contact
Str. Teodor Mihali, Nr. 58-60 400591,
Cluj Napoca, Romania
Tel: +40 264-41.86.55
Fax: +40 264-41.25.70

   
Universitatea Babes-Bolyai, Cluj-Napoca | Noutati UBB
FSEGA Online | FSEGA SIS | FSEGA Alumni | Sustenabilitate
Contact | Harta Site | Viziteaza FSEGA

Programe de mobilitate în Columbia, China și Africa pentru personalul didactic și administrativ

Autor: Ovidiu Ioan Moisescu

Publicat: 22 Ianuarie 2020


Asociația de universități SGroup - European Universities Network (a cărei membră este și UBB) anunță deschiderea apelului de participare la programul de mobilitate InterContinental Academic Exchange Programme (ICon), în vederea promovării și facilitării cooperărilor dintre membrii SGroup și partenerii din afara continentului european. Programul implică mobilități în Columbia, China și Africa pentru cadrele didactice si personalul administrativ ale universităților membre SGroup.

Candidații vor trece printr-un proces de selecție la universitatea de origine, urmând ca apoi Comitetul de Selecție al SGroup să evalueze aplicațiile în decurs de două săptămâni. Mobilitatea se poate efectua începând cu ianuarie 2020 și până la finalul anului calendaristic.

Se acordă 14 mobilități (6 în Columbia, 5 în China și 2 în Africa), candidaților acordându-li-se o bursă de €1,000/mobilitate (care include toate cheltuielile de călătorie și subzistență - sumă rambursată la întoarcerea din mobilitate). Durata mobilității poate varia de la 7 zile până la o lună, bursa rămânând fixă, indiferent de perioadă.

La finalul mobilității, beneficiarii acesteia vor trebui să completeze un formular de evaluare a mobilității luând în considerare scopurile atinse în perioada respectivă, urmând ca evaluarea să fie analizată de Comitetul SGroup.

Un singur candidat va fi selectat pentru mobilitate în Columbia, unul pentru mobilitatea în China și unul pentru Africa. După selecția la nivel de universitate, dosarul candidatului va fi trimis rețelei SGroup pentru selecție la nivel european.

Dosarul de aplicare trebuie trimis în format electronic dnei. dr. Anca KISS de la Centrul de Cooperări Internaționale al UBB, la adresa de e-mail anca.kiss@ubbcluj.ro.

Detalii privind dosarul de aplicare se regăsesc în documentul atașat acestui anunț.

Mobilities_ICon_2020inapoi la stiri   vezi evenimentele   home


       Copyright © 10.2013 FSEGA
       Web Developer  Dr. Daniel Mican   Graphic Design  Mihai-Vlad Guta