Prezentare
     Distinctii / Awards
     Departamente
     Cercetare
     Parteneri
     Alumni
     Sustenabilitate
     Oferta educationala
     Studenti
     Admitere
     Examen finalizare studii
     International
     Alegeri academice


Lăcrămioara Radomir, Raluca Ciornea, Huiwen Wang, Yide Liu, Christian M. Ringle & Marko Sarstedt (Editors), State of the Art in Partial Least Squares Structural Equation Modeling (PLS-SEM), Springer, 2023
vezi si alte aparitii editoriale

Facebook LinkedIn Twitter
Contact
Str. Teodor Mihali, Nr. 58-60 400591,
Cluj Napoca, Romania
Tel: +40 264-41.86.55
Fax: +40 264-41.25.70

   
Universitatea Babes-Bolyai | Noutati UBB
FSEGA Online | FSEGA SIS | FSEGA Alumni | Sustenabilitate
Executive Education
Contact | Harta Site | Viziteaza FSEGA

Comunicat important din partea Direcției de Sănătate Publică a Județului Cluj

Autor: Ovidiu Ioan Moisescu

Publicat: 25 Febuarie 2020


ACTUALIZARE - Comunicat 3 martie 2020:

Redăm mai jos precizările Ministerului Sănătății privind cazurile de infecții cu coronavirus COVID 19, înregistrate atât în afara Chinei continentale, cât și în Coreea de Sud, Japonia, Italia și Iran, respectiv, necesitatea respectarii masurilor privind atitudinea corectă pentru protejarea sănătății tinerilor din unitățile de învățământ universitar și asupra conduitei în fața suspiciunii de infecție cu coronavirus COVID 19.

- Persoanele care vin din zonele afectate mai sus mentionate vor completa chestionarul atașat acestui anunț, cu completarea la rubrica - țara de origine - cu menționarea și a localității de unde vin. Aceste chestionare se completează la sediul universității / e-mailul universității, după care conducerea acesteia le va transmite scanate la Direcția de Sănătate Publică a jud. Cluj, pe adresa de email director@dspcluj.ro. După primirea chestionarelor, DSP va informa Ministerul Sănătății asupra măsurilor dispuse.

- Persoanele care vin din China continentală sau din cele 10 comune din Nordul Italiei intră în carantină timp de 14 zile, în spații destinate în acest scop. Personele care vin din alte localități din regiunile Lombardia, Veneto și Emilia Romagna intră în autoizolare la domiciliu, timp de 14 zile, imediat dupa revenirea în România




Comunicat 24 februarie 2020:

Începând din data de 24 februarie 2020, persoanele revenite în țară de mai puțin de 14 zile după o călătorie în nordul Italiei, cu precădere regiunile Lombardia și Veneto, trebuie să rămână acasă pentru autoizolare până la 14 zile și să evite orice contact cu alte persoane.

În situația în care deplasarea în România s-a efectuat cu alte mijloace de transport decât cursele aeriene, persoanele în cauză au obligația să descarce de pe site-ul DSP Cluj (prima pagina) chestionarul în vederea completării cu datele personale și de contact (datele vor fi utilizate în condițiile respectării legii confidențialității datelor personale).

Chestionarul completat va fi transmis în regim de urgență pe adresele de e-mail: director@dspclui.ro si epidemiologie@dspcluj.ro

În acest timp se recomandă măsurarea temperaturii de două ori pe zi și monitorizarea simptomelor respiratorii.

Daca in acest interval apar simptome ca febră, cefalee sau tuse seacă, persoana este obligată să apeleze serviciul de urgență 112, să informeze că este sosită din zona de risc cu noul coronavirus și să solicite transport la Spitalul Clinic de Boli Infecțioase Cluj Napoca.

Adrese_DSPC



inapoi la stiri   vezi evenimentele   home


       Copyright © 29-03-2024 FSEGA. Protectia datelor cu caracter personal FSEGA. Protectia datelor cu caracter personal UBB.
       Web Developer  Dr. Daniel Mican   Graphic Design  Mihai-Vlad Guta