Prezentare
     Distinctii / Awards
     Departamente
     Cercetare
     Parteneri
     Alumni
     Sustenabilitate
     Oferta educationala
     Studenti
     Admitere
     Examen finalizare studii
     International
     Alegeri academice


Lăcrămioara Radomir, Raluca Ciornea, Huiwen Wang, Yide Liu, Christian M. Ringle & Marko Sarstedt (Editors), State of the Art in Partial Least Squares Structural Equation Modeling (PLS-SEM), Springer, 2023
vezi si alte aparitii editoriale

Facebook LinkedIn Twitter
Contact
Str. Teodor Mihali, Nr. 58-60 400591,
Cluj Napoca, Romania
Tel: +40 264-41.86.55
Fax: +40 264-41.25.70

   
Universitatea Babes-Bolyai | Noutati UBB
FSEGA Online | FSEGA SIS | FSEGA Alumni | Sustenabilitate
Executive Education
Contact | Harta Site | Viziteaza FSEGA

Vizarea/eliberarea carnetelor și legitimațiilor de student (toți anii) respectiv depunerea dosarului personal (anul 1 taxă)

Autor: Victor Octavian Muller

Publicat: 30 Septembrie 2020


Începând cu data de 5 Octombrie 2020, studenții din anii 2 și 3 licența și anul 2 master se pot prezenta pe bază de programare, la secretariatul facultății în vederea vizării carnetului de student și a legitimației de student pentru reducere/gratuitate la transport.

Studenții din anii 2 si 3 care nu pot ajunge la facultate pentru vizarea carnetelor/legitimațiilor, dar care au nevoie de ele, le pot trimite prin poștă sau curier la facultate pentru a fi vizate. Facultatea le va transmite prin serviciu de curierat. Costurile poștale respectiv de curierat vor fi suportate de către studenți.

Începând cu 15 Octombrie 2020, studenții din anul 1, care au depus dosarul cu documente, se pot prezenta pe bază de programare să ridice carnetul de student și legitimația de student pentru reducere/gratuitate la transport, de la Secretariatul Facultății de Științe Economice și Gestiunea Afacerilor.

Studenții din anul 1, care nu pot ajunge la facultate pentru ridicarea carnetului și a legitimației, dar au nevoie de ele, pot solicita printr-un email la adresa secretarei care gestionează programul de studiu (https://econ.ubbcluj.ro/n2.php?id_c=77&id_m=1) transmiterea lor prin serviciul de curierat. Costurile serviciului de curierat vor fi suportate de către studenți.

Candidații admiși în anul 1 (2020-2021) pe locuri cu TAXĂ, vor depune dosarul personal cu documentele în original începând cu data de 15 octombrie 2020, între orele 09-12, la Secretariatul Facultății de Științe Economice și Gestiunea Afacerilor (str. Teodor Mihali, nr 58-60, Cluj-Napoca). Conținutul dosarului este detaliat în documentul de mai jos.

Pentru nivel Licență, programarea se face la
https://www.supersaas.com/schedule/FSEGA_Programare_studenti/FSEGA_Licenta_secretariat

Pentru nivel Master, programarea se face la
https://www.supersaas.com/schedule/FSEGA_Programare_studenti/FSEGA_Master_secretariat

FSEGA Anunt vizare carnete (toti anii) si depunere dosar personal documente originale (an 1 taxa) 02.10.2020



inapoi la stiri   vezi evenimentele   home


       Copyright © 29-03-2024 FSEGA. Protectia datelor cu caracter personal FSEGA. Protectia datelor cu caracter personal UBB.
       Web Developer  Dr. Daniel Mican   Graphic Design  Mihai-Vlad Guta