Prezentare
     Distinctii / Awards
     Departamente
     Cercetare
     Parteneri
     Alumni
     Sustenabilitate
     Oferta educationala
     Studenti
     Admitere
     Examen finalizare studii
     International
     Alegeri academice
 
 

Sandu Frunză, Publicitatea și administrația publică sub presiunea eticii, Lumen, 2015
vezi si alte aparitii editoriale

Facebook LinkedIn Twitter
Contact
Str. Teodor Mihali, Nr. 58-60 400591,
Cluj Napoca, Romania
Tel: +40 264-41.86.55
Fax: +40 264-41.25.70

   
Universitatea Babes-Bolyai | Noutati UBB | Info COVID-19
FSEGA Online | FSEGA SIS | FSEGA Alumni | Sustenabilitate
Contact | Harta Site | Viziteaza FSEGA

Studenții UBB-FSEGA premiați la competiția de studii de caz organizată de Georgetown University din Washington DC

Autor: Ovidiu Ioan Moisescu

Publicat: 09 Febuarie 2021


O echipă de patru studenți reprezentând Facultatea de Științe Economice și Gestiunea Afacerilor din cadrul Universității Babeș-Bolyai (UBB) a obținut premiul „runner-up” al concursului internațional de studii de caz organizat de Georgetown University din Washington DC (SUA). Echipa formată din studenții Domokos Ferenc (Management, anul 2.), Csenteri András Gergely (Informatică economică, anul 2.), György Ákos (Finanțe și bănci, anul 3.) și Izsák Réka (Finanțe și bănci, anul 3.) a avut o performanță excepțională în faza grupelor, devansând echipele unor universități de renume, precum City University of Hong Kong sau Universidad Panamericana, ajungând în final pe locul doi al grupei după echipa reprezentând Maastricht University din Olanda. Finala competiției a fost câștigată de către echipa de la Universitatea din Toronto, Canada.

Concursul internațional de studii de caz McDonough Business Strategy Challenge a avut loc în perioada 2-6 februarie 2021 în mediul online, și a întrunit 19 universități de prestigiu cu profil economic de pe continentul american, european, asiatic și australian. Continentul european a fost reprezentat de trei echipe universitare printre care și echipa clujeană. Echipele participante au avut sarcina de a elaborara o strategie detaliată pentru Medical Society Consortium on Climate & Health o organizație americană non-profit.

Pe lângă premiul “runner-up”, echipa UBB a câștigat și premiul special al competiției „People’s Choice Award” pentru cel mai bun video de introducere.

Echipa UBB a fost coordonată de către prof. dr. Szász Levente, conf.dr. Györfy Lehel-Zoltán și lect.dr. Rácz Béla-Gergely.

Ediția din 2021 a competiției internaționale de studii de caz organizată de facultatea de profil economic, McDonough School of Business a Georgetown University a reprezentat a doua ocazie când o echipă studențească a UBB-FSEGA câștigă un premiu la această competiție, după premiul „runner-up” obținut în anul 2019.inapoi la stiri   vezi evenimentele   home


       Copyright © 10.2013 FSEGA
       Web Developer  Dr. Daniel Mican   Graphic Design  Mihai-Vlad Guta