Prezentare
     Distinctii / Awards
     Departamente
     Cercetare
     Parteneri
     Alumni
     Sustenabilitate
     Oferta educationala
     Studenti
     Admitere
     Examen finalizare studii
     International
     Alegeri academice


Lăcrămioara Radomir, Raluca Ciornea, Huiwen Wang, Yide Liu, Christian M. Ringle & Marko Sarstedt (Editors), State of the Art in Partial Least Squares Structural Equation Modeling (PLS-SEM), Springer, 2023
vezi si alte aparitii editoriale

Facebook LinkedIn Twitter
Contact
Str. Teodor Mihali, Nr. 58-60 400591,
Cluj Napoca, Romania
Tel: +40 264-41.86.55
Fax: +40 264-41.25.70

   
Universitatea Babes-Bolyai | Noutati UBB
FSEGA Online | FSEGA SIS | FSEGA Alumni | Sustenabilitate
Executive Education
Contact | Harta Site | Viziteaza FSEGA

Vizualizarea orarului și participarea la activitățile didactice aferente semestrului 2 al anului universitar 2020-2021

Autor: Ovidiu Ioan Moisescu

Publicat: 19 Febuarie 2021


În semestrul 2 al anul universitar 2020-2021 activitățile didactice propriu-zise la FSEGA (cursuri, seminare, laboratoare / lucrări practice, consultații) se vor desfășura în regim online, prin intermediul platformelor Zoom și Moodle FSEGA.

✓ Cursurile, seminarele, laboratoarele / lucrările practice, întâlnirile de tutorat/mentorat și consultațiile se vor derula în manieră sincronă, conform orarului, prin videoconferință, prin intermediul platformei Zoom. Pentru a putea participa la aceste activități, studenții își vor folosi conturile de Zoom create în semestrul 1, prin intermediul aplicației Zoom pe propriile calculatoare.

✓ În platforma Moodle FSEGA (accesibilă prin link direct de pe website-ul FSEGA), pe pagina fiecărei discipline, cadrele didactice vor include suport/suporturi de învățare, cerințe privind învățarea/pregătirea, resurse alternative de învățare, precum și un forum de discuții în cadrul căruia studenții să poată adresa întrebări referitoare la disciplină și să primească răspunsuri de la cadrele didactice.



Pentru vizualizarea orarului, studenții vor accesa și se vor autentifica în platforma FSEGA SIS (accesibilă prin link direct de pe website-ul FSEGA), cu ajutorul numărului matricol și al codului numeric personal. Mai departe, prin accesarea secțiunii Orar specializare, studenții vor putea vizualiza orarul propriu.

Pentru participarea la un curs, seminar sau laborator/lucrare practică din orar, studenții vor accesa linkul reprezentat de numele cadrului didactic menționat în dreptul activității respective, iar apoi vor vizualiza CV-ul cadrului didactic și vor accesa linkul specificat în câmpul Zoom, putând astfel intra în videoconferința aferentă activității didactice respective.

Tutorial video: https://youtu.be/5TYrclus7dk



În vederea participării la consultații cu un anumit cadru didactic, studenții se vor autentifica în prealabil în platforma FSEGA SIS (accesibilă prin link direct de pe website-ul FSEGA), iar apoi vor accesa CV-ul cadrului didactic de pe website-ul facultății (se poate căuta în secțiunea Departamente, iar apoi în sub-secțiunea Membri de pe pagina departamentului). În CV-ul cadrului didactic va putea fi vizualizat atât orarul de consultații, cât și linkul prin care studenții vor putea intra în videoconferința Zoom aferentă consultațiilor. Atenție: informațiile privind linkul Zoom și orarul consultațiilor nu sunt vizibile dacă în prealabil studentul nu s-a autentificat în platforma FSEGA SIS!

Tutorial video: https://youtu.be/L9jhJupvOls



IMPORTANT! Studenții care doresc să participe la videoconferința aferentă oricărei activități didactice trebuie să specifice în aplicația Zoom numele și prenumele, respectiv să aibă camera video proprie activată în timpul videoconferinței, în caz contrar existând riscul să nu fie admiși în videoconferință de către cadrul didactic.




inapoi la stiri   vezi evenimentele   home


       Copyright © 19-04-2024 FSEGA. Protectia datelor cu caracter personal FSEGA. Protectia datelor cu caracter personal UBB.
       Web Developer  Dr. Daniel Mican   Graphic Design  Mihai-Vlad Guta