Prezentare
     Distinctii / Awards
     Departamente
     Cercetare
     Parteneri
     Alumni
     Sustenabilitate
     Oferta educationala
     Studenti
     Admitere
     Examen finalizare studii
     International
     Alegeri academice
 
 

Sandu Frunză, Publicitatea și administrația publică sub presiunea eticii, Lumen, 2015
vezi si alte aparitii editoriale

Facebook LinkedIn Twitter
Contact
Str. Teodor Mihali, Nr. 58-60 400591,
Cluj Napoca, Romania
Tel: +40 264-41.86.55
Fax: +40 264-41.25.70

   
Universitatea Babes-Bolyai | Noutati UBB | Info COVID-19
FSEGA Online | FSEGA SIS | FSEGA Alumni | Sustenabilitate
Contact | Harta Site | Viziteaza FSEGA

Studenții UBB-FSEGA premiați în finala globală a competiției PRMIA Risk Management Challenge

Autor: Levente SzÁsz

Publicat: 26 Aprilie 2021


În data de 19 aprilie 2021 a avut loc finala internațională a competiției PRMIA Risk Management Challenge în mediul online. La etapele regionale ale competiției organizate de prestigioasa organizție din Statele Unite, Professional Risk Managers' International Association, au participat în total 57 de echipe și 221 de studenți, iar cele 12 echipe câștigătoare ale etapelor regionale s-au calificat în finala globală a competiției. Echipa reprezentând UBB-FSEGA, alcătuită din studenții Barabási Tamás (Managementul afacerilor, master), Borsos András (Gestiune financiară corporativă, master), Breier Andrea (Gestiune financiară corporativă, master) și Jakó Zsolt (Gestiune financiară corporativă, master), a câștigat primul loc la etapa regională din Europa Centrală și de Est, obținând astfel posibilitatea de a participa la finala competiției din 2021.

La finala competiției au participat 12 echipe studențești reprezentând universități de prestigiu precum Imperial College London, Columbia University din New York, Georgia State University din Atlanta sau Universitatea Frederico II din Napoli. Competiția a fost câștigată de echipa reprezentând Rotman School of Management din Toronto (Canada).

Echipa Synergy Consulting, reprezentând Universitatea Babeș-Bolyai din Cluj-Napoca a avut o performanță remarcabilă în finala globală, obținând premiul special „Best interactive dashboard” oferit de MathWorks.

Felicitări studenților noștri pentru această performanță remarcabilă, precum și coordonatorilor echipei, conf.univ.dr. Nagy Bálint-Zsolt și asist.univ.dr. Benedek Botond!inapoi la stiri   vezi evenimentele   home


       Copyright © 10.2013 FSEGA
       Web Developer  Dr. Daniel Mican   Graphic Design  Mihai-Vlad Guta