Prezentare
     Distinctii / Awards
     Departamente
     Cercetare
     Parteneri
     Alumni
     Sustenabilitate
     Oferta educationala
     Studenti
     Admitere
     Examen finalizare studii
     International
     Alegeri academice


Lăcrămioara Radomir, Raluca Ciornea, Huiwen Wang, Yide Liu, Christian M. Ringle & Marko Sarstedt (Editors), State of the Art in Partial Least Squares Structural Equation Modeling (PLS-SEM), Springer, 2023
vezi si alte aparitii editoriale

Facebook LinkedIn Twitter
Contact
Str. Teodor Mihali, Nr. 58-60 400591,
Cluj Napoca, Romania
Tel: +40 264-41.86.55
Fax: +40 264-41.25.70

   
Universitatea Babes-Bolyai | Noutati UBB
FSEGA Online | FSEGA SIS | FSEGA Alumni | Sustenabilitate
Executive Education
Contact | Harta Site | Viziteaza FSEGA

Programul Duke of Edinburgh International Award pentru studenții UBB (Ediția 1)

Autor: Ovidiu Ioan Moisescu

Publicat: 11 Octombrie 2021


Universitatea Babeș-Bolyai din Cluj-Napoca (UBB) și The Duke of Edinburgh International Award România anunță încheierea parteneriatului în vederea derulării programului Duke of Edinburgh la UBB, adresat tuturor studenților universității, înscriși la nivel licență sau masterat.

Programul The Duke of Edinburgh`s International Award este deschis tuturor tinerilor cu vârsta cuprinsă între 14-24 ani, indiferent de mediul de provenienţă. Este non-competitiv, plăcut, voluntar şi un program echilibrat care necesită un efort susţinut de-a lungul parcurgerii sale. El oferă un cadru de educaţie nonformală care este complementar educaţiei formale sau care oferă un substitut acolo unde oportunităţile formale nu sunt disponibile.

Award-ul este un program care oferă posibilitatea tinerilor să îşi demonstreze dezvoltarea personală şi progresul realizat într-un cadru internaţional recunoscut.

Tinerii iau parte la program voluntar și în timpul lor liber. După finalizarea nivelului ales, adițional dezvoltării lor personale și cunoașterea abilităților, vor primi un certificat de recunoaștere a eforturilor depuse, recunoscut la nivel internațional și vor lua parte la o ceremonie la care participă personalități din țară și din străinătate.

Ceremoniile de la nivelul de Aur sunt găzduite de Majestatea Sa Margareta, Custode al Coroanei Române, patronul programului, la palatul Elisabeta din București. O parte inseparabilă a participării în program este crearea de noi relații și prieteni care sunt în căutarea de provocări și oportunități asemănătoare.

Pentru mai multe informații despre Award, puteți consulta pagina oficială https://dofe.ro/ro/acasa/

The Duke of Edinburgh International Award România organizează un curs de formare lideri în data de 13 noiembrie 2021, la care se pot înscrie studenții doritori să sprijine alți studenți/tineri în parcurgerea programului. Termen limită înscriere: 5 noiembrie 2021

Pentru înscriere la cursul de lider sau alte informații despre program, studenții se pot adresa dnei. dr. Anca Kiss (anca.kiss@ubbcluj.ro) de la Centrul de Cooperări Internaționale al Universității Babeș-Bolyai.



inapoi la stiri   vezi evenimentele   home


       Copyright © 20-04-2024 FSEGA. Protectia datelor cu caracter personal FSEGA. Protectia datelor cu caracter personal UBB.
       Web Developer  Dr. Daniel Mican   Graphic Design  Mihai-Vlad Guta