Prezentare
     Distinctii / Awards
     Departamente
     Cercetare
     Parteneri
     Alumni
     Sustenabilitate
     Oferta educationala
     Studenti
     Admitere
     Examen finalizare studii
     International
     Alegeri academice


Lăcrămioara Radomir, Raluca Ciornea, Huiwen Wang, Yide Liu, Christian M. Ringle & Marko Sarstedt (Editors), State of the Art in Partial Least Squares Structural Equation Modeling (PLS-SEM), Springer, 2023
vezi si alte aparitii editoriale

Facebook LinkedIn Twitter
Contact
Str. Teodor Mihali, Nr. 58-60 400591,
Cluj Napoca, Romania
Tel: +40 264-41.86.55
Fax: +40 264-41.25.70

   
Universitatea Babes-Bolyai | Noutati UBB
FSEGA Online | FSEGA SIS | FSEGA Alumni | Sustenabilitate
Executive Education
Contact | Harta Site | Viziteaza FSEGA

Program de educație financiară pentru studenți oferit de Autoritatea de Supraveghere Financiară (ASF) în cadrul World Investor Week

Autor: Ovidiu Ioan Moisescu

Publicat: 13 Octombrie 2021


Autoritatea de Supraveghere Financiară (ASF), în colaborare cu societatea BT Capital Partners, oferă studenților FSEGA posibilitatea de a folosi gratuit platforma demo de tranzacționare a acestui SSIF și de a experimenta fără risc, adică fără să folosească banii proprii, modalitatea de funcționare a Bursei de Valori București.

Accesul la platforma demo de tranzacționare a BT Capital Partners va fi deschis odată cu debutul World Investor Week (25 octombrie 2021) și va fi disponibil timp de patru săptămâni până pe data de 21 noiembrie 2021.

La debutul acestui program de educație financiară, studenților li se va oferi un training pentru a înțelege noțiunile de bază ale pieței de capital, precum și funcționarea platformei de tranzacționare utilizată. De asemenea, pe întreaga perioadă, participanții vor avea suportul SSIF în caz că vor avea nevoie de ajutor sau indrumare.

Studenții FSEGA care doresc să participe la acest program trebuie să se înscrie prin e-mail la miruna.pochea@econ.ubbcluj.ro, cu subiectul Participare program ASF & BTCP, menționând în corpul e-mailului numele și prenumele, programul de studii, forma de învățământ (IF/ID/IFR), respectiv anul de studii.

Termen limită pentru înscrieri: 20 octombrie 2021.

Numărul participanților este limitat la 50.



inapoi la stiri   vezi evenimentele   home


       Copyright © 19-04-2024 FSEGA. Protectia datelor cu caracter personal FSEGA. Protectia datelor cu caracter personal UBB.
       Web Developer  Dr. Daniel Mican   Graphic Design  Mihai-Vlad Guta