Prezentare
     Distinctii / Awards
     Departamente
     Cercetare
     Parteneri
     Alumni
     Sustenabilitate
     Oferta educationala
     Studenti
     Admitere
     Examen finalizare studii
     International
     Alegeri academice
 
 

Joanna Dyczkowska , Andrea Szirmai Madarasine & Adriana Tiron-Tud or, Development of Integrated Reporting in the SME Sector, Case Studies from European Countries, Springer, 2021
vezi si alte aparitii editoriale

Facebook LinkedIn Twitter
Contact
Str. Teodor Mihali, Nr. 58-60 400591,
Cluj Napoca, Romania
Tel: +40 264-41.86.55
Fax: +40 264-41.25.70

   
Universitatea Babes-Bolyai | Noutati UBB | Info COVID-19
FSEGA Online | FSEGA SIS | FSEGA Alumni | Sustenabilitate
Contact | Harta Site | Viziteaza FSEGA

Medalia de Aur „Pro Scientia” câștigată pentru prima oară de un doctorand al UBB-FSEGA

Autor: Ovidiu Ioan Moisescu

Publicat: 09 Decembrie 2021


În data de 24 noiembrie 2021, la sediul Academiei Maghiare de Științe din Budapesta, dl. Csíki Ottó, doctorand al Facultății de Științe Economice și Gestiunea Afacerilor din cadrul Universității Babeș-Bolyai din Cluj-Napoca a primit Medalia de Aur „Pro Scientia” ca semn de recunoaștere a carierei de tânăr cercetător de top în domeniul științelor economice.

De asemenea, în cadrul galei de decernare a premiilor a fost acordată o distincție și pentru coordonatorul proiectelor de cercetare care au stat la baza obținerii medaliei de aur, prof.univ.dr. Szász Levente.

Medalia de aur este acordată acelor tineri cercetători care au avut rezultate științifice remarcabile deja pe parcursul studiilor universitare. Printre criteriile de acordare ale acestei medalii se află și obținerea a cel puțin unui premiu I la Conferința Națională Științifică Studențească. Pe lângă acest criteriu este de remarcat și faptul că doctorandul Csíki Ottó a reușit să publice rezultatele cercetării lui în reviste științifice de top la nivel internațional, printre care și o revistă clasificată în prima cuartilă (Q1) în domeniul Operations Research and Management Science (detalii AICI)

Felicitări doctorandului și coordonatorului științific pentru această distincție prestigioasă!inapoi la stiri   vezi evenimentele   home


       Copyright © 10.2013 FSEGA
       Web Developer  Dr. Daniel Mican   Graphic Design  Mihai-Vlad Guta