Prezentare
     Distinctii / Awards
     Departamente
     Cercetare
     Parteneri
     Alumni
     Sustenabilitate
     Oferta educationala
     Studenti
     Admitere
     Examen finalizare studii
     International
     Alegeri academice


Lăcrămioara Radomir, Raluca Ciornea, Huiwen Wang, Yide Liu, Christian M. Ringle & Marko Sarstedt (Editors), State of the Art in Partial Least Squares Structural Equation Modeling (PLS-SEM), Springer, 2023
vezi si alte aparitii editoriale

Facebook LinkedIn Twitter
Contact
Str. Teodor Mihali, Nr. 58-60 400591,
Cluj Napoca, Romania
Tel: +40 264-41.86.55
Fax: +40 264-41.25.70

   
Universitatea Babes-Bolyai | Noutati UBB
FSEGA Online | FSEGA SIS | FSEGA Alumni | Sustenabilitate
Executive Education
Contact | Harta Site | Viziteaza FSEGA

Studenții UBB-FSEGA câștigă finala etapei naționale a prestigioasei competiții CFA Institute Research Challenge

Autor: Ovidiu Ioan Moisescu

Publicat: 28 Febuarie 2022


Studenții UBB-FSEGA au câștigat finala etapei naționale a prestigioasei competiții CFA Institute Research Challenge, desfășurată în data de 26 februarie 2022.

La ediția din acest an, au participat aproximativ 40 de studenți provenind de la 9 facultăți din România și Republica Moldova.

Echipa UBB-FSEGA, formată din studenții Anastasia Morariu (specializarea Bănci și Piețe de Capital, anul 2), Anamaria Sîntoma (specializarea Bănci și Piețe de Capital, anul 2), Alexandru Stroilă (specializarea Finanțe și Bănci - în limba engleză, anul 3), Cristian Ciceu (specializarea Economie și Afaceri Internaționale - în limba engleză, anul 3) și Denisa Marc (specializarea Economie și Afaceri Internaționale - în limba engleză, anul 3), a fost coordonată de conf. univ. dr. Miruna Pochea (Departamentul de Finanțe al FSEGA), respectiv de mentorul Irina Răilean (Asociația CFA Romania).

După o muncă intensă de șase luni, studenții UBB-FSEGA au realizat un raport de cercetare financiară prin care au oferit o recomandare de investiție asupra companiei OMV Petrom. Raportul a fost prezentat cu succes în fața unui juriu format din profesioniști în domeniul investițiilor, membri ai Asociației CFA Romania, organizație membră a CFA Institute (SUA).

Echipa câștigătoare va participa la finala sub-regională a CFA Institute Research Challenge.

Studenții UBB-FSEGA, sub coordonarea conf. univ. dr. Miruna Pochea, au câștigat patru dintre fazele naționale anuale ale competiției derulate la nivelul României (2018, 2020, 2021 și 2022).

CFA Institute Research Challenge este o competiție la care participă cele mai prestigioase școli de business internaționale, tematica bazându-se pe curricula programului CFA care este considerat cel mai înalt standard profesional în analiza și cercetarea investițională. În fiecare an, în acest concurs sunt implicați peste 6200 de studenți care provin de la peste 1100 de universități din întreaga lume.

Felicitări pentru rezultatul extraordinar și mult succes în continuare!



inapoi la stiri   vezi evenimentele   home


       Copyright © 20-04-2024 FSEGA. Protectia datelor cu caracter personal FSEGA. Protectia datelor cu caracter personal UBB.
       Web Developer  Dr. Daniel Mican   Graphic Design  Mihai-Vlad Guta