Prezentare
     Distinctii / Awards
     Departamente
     Cercetare
     Parteneri
     Alumni
     Sustenabilitate
     Oferta educationala
     Studenti
     Admitere
     Examen finalizare studii
     International
     Alegeri academice


Gabriela Bodea,, Clash-ul crizelor sau viclenia lumii asimetrice (Ediția a doua), Presa Universitară Clujeană, 2023
vezi si alte aparitii editoriale

Facebook LinkedIn Twitter
Contact
Str. Teodor Mihali, Nr. 58-60 400591,
Cluj Napoca, Romania
Tel: +40 264-41.86.55
Fax: +40 264-41.25.70

   
Universitatea Babes-Bolyai | Noutati UBB
FSEGA Online | FSEGA SIS | FSEGA Alumni | Sustenabilitate
Executive Education
Contact | Harta Site | Viziteaza FSEGA

UBB-FSEGA premiată la competiția internațională de studii de caz găzduită de University of Northern Iowa din SUA

Autor: Levente SzÁsz

Publicat: 15 Martie 2022


În perioada 6-11 Martie 2022, Universitatea din Northern Iowa (SUA) a găzduit evenimentul intitulat NIBS Worldwide Case Competition, competiția cea mai prestigioasă a NIBS (Network of International Business Schools) organizată la nivel global. Pentru prima oară în istoria de 26 de ani a competiției, Facultatea de Științe Economice și Gestiunea Afacerilor (FSEGA) a Universității Babeș-Bolyai (UBB) s-a calificat și ea în ultima etapă a competiției. Concurând cu echipe studențești din Danemarca, Olanda, respectiv Irlanda, echipa clujeană nu a reușit să se califice în finala mare a competiției, dar a avut o prestație excelentă: conform deciziei juriului, premiul pentru cea mai bună prezentare a întregii competiții a fost acordat unui membru al echipei UBB, și anume studentei Szőke Dóra.

În urma etapei de calificare desfășurată la nivel global, echipa UBB-FSEGA a avut reușita de a se califica în runda finală care a întrunit cele mai bune 16 echipe studențești din întreaga lume. În runda finală, echipa clujeană a concurat în aceeași divizie cu studenții reprezentând Rotterdam University of Applied Sciences (Olanda), Technological University Dublin (Irlanda), respectiv International Business Academy (Danemarca). Deși juriul a apreciat foarte mult prestația echipei clujene, divizia a fost câștigată de echipa din Olanda. Finala mare a competiției a fost câștigată de echipa canadiană reprezentând Universitatea Guelph-Humber.

Echipa clujeană a prezentat o soluție remarcabilă în cadrul competiției care a fost apreciată și de juriul oficial: conform deciziei acestora dintre cele 16 echipe concurente, respectiv 64 participanți, premiul individual pentru cea mai bună prezentare a întregii competiții (Best Individual Presenter Award) a fost acordat lui Szőke Dóra, membru al echipei UBB-FSEGA.

Membrii echipei clujene au fost: Balázs Kristóf (Informatică economică, anul 1), Székely Evelin-Beáta (Informatică economică, anul 2), Szekernyés Péter (Management, anul 2) și Szőke Dóra (Management, anul 2). Coordonatorii echipei au fost prof.univ.dr. Szász Levente, conf.univ.dr. Györfy Lehel, lect.univ.dr. Rácz Béla-Gergely și drd. Kelemen Kincső.

Felicitări studentei Dóra și întregii echipe FSEGA pentru acest rezultat excepțional!



inapoi la stiri   vezi evenimentele   home


       Copyright © 20-04-2024 FSEGA. Protectia datelor cu caracter personal FSEGA. Protectia datelor cu caracter personal UBB.
       Web Developer  Dr. Daniel Mican   Graphic Design  Mihai-Vlad Guta