Prezentare
     Distinctii / Awards
     Departamente
     Cercetare
     Parteneri
     Alumni
     Sustenabilitate
     Oferta educationala
     Studenti
     Admitere
     Examen finalizare studii
     International
     Alegeri academice


Lăcrămioara Radomir, Raluca Ciornea, Huiwen Wang, Yide Liu, Christian M. Ringle & Marko Sarstedt (Editors), State of the Art in Partial Least Squares Structural Equation Modeling (PLS-SEM), Springer, 2023
vezi si alte aparitii editoriale

Facebook LinkedIn Twitter
Contact
Str. Teodor Mihali, Nr. 58-60 400591,
Cluj Napoca, Romania
Tel: +40 264-41.86.55
Fax: +40 264-41.25.70

   
Universitatea Babes-Bolyai | Noutati UBB
FSEGA Online | FSEGA SIS | FSEGA Alumni | Sustenabilitate
Executive Education
Contact | Harta Site | Viziteaza FSEGA

Reorganizarea activităților didactice de la învățământul cu frecvență, după încetarea stării de alertă

Autor: Ovidiu Ioan Moisescu

Publicat: 17 Martie 2022


Consiliul Facultății de Științe Economice și Gestiunea Afacerilor a adoptat, în ședința din 17 martie 2022, hotărârea privind desfășurarea activităților didactice de la forma de învățământ cu frecvență pe parcursul semestrului 2 al anului universitar 2021-2022, în contextul încetării stării de alertă. Hotărârea este atașată acestui anunț și include următoarele prevederi:

Până în data de 27 martie 2022, toate activitățile didactice la forma de învățământ cu frecvență se vor desfășura în conformitate cu Hotărârea Consiliului Facultății nr. 220 din 27 ianuarie 2022, respectiv cu Decizia Decanului nr. 221 din 27 ianuarie 2022.

Începând cu data de 28 martie 2022, toate activitățile didactice de tip curs, seminar sau laborator de la forma de învățământ cu frecvență se vor desfășura față în față, conform orarului afișat în platformele FSEGA Online și FSEGA SIS.

Pentru a asigura tuturor studenților accesul la procesul didactic, indiferent de contextul personal al fiecăruia, cadrele didactice vor utiliza în continuare platforma FSEGA Moodle, iar toate activitățile didactice de tip curs, seminar sau laborator de la forma de învățământ cu frecvență vor fi transmise în mod sincron prin intermediul platformei Zoom. În acest sens, cadrele didactice vor folosi toată tehnologia utilizată până în prezent pe parcursul anului universitar curent (laptop, tabletă, cameră video, microfon, accesorii etc.).

Evaluările pe parcursul semestrului (acolo unde este cazul) vor fi astfel organizate încât să ofere tuturor studenților, indiferent de contextul personal, posibilitatea de a fi evaluați. Examenele din sesiune și cele de finalizare a studiilor se vor desfășura doar față în față. Situațiile excepționale se vor analiza și soluționa punctual, la nivelul Decanatului, în baza unei solicitări scrise din partea studentului.

Pe tot parcursul prezenței în clădirile din campusurile FSEGA, cadrelor didactice, personalului care deservește campusurile și studenților li se recomandă cu fermitate purtarea măștii de protecție în mod corespunzător (astfel încât aceasta să acopere atât gura, cât și nasul), cu excepția situațiilor în care o persoană se află singură într-un birou.

Pentru a stimula activitatea colaborativă de învățare și dezvoltare a competențelor și abilităților specifice fiecărei discipline, se recomandă ca studenții să participe la activități didactice având la îndemână dispozitive electronice personale adecvate (laptopuri, notebook-uri, tablete etc.)

Componența grupelor de studenți aferente anilor 1 și 2, nivel licență, restructurate în conformitate cu Hotărârea Consiliului Facultății nr. 220 din 27 ianuarie 2022, respectiv cu Decizia Decanului nr. 221 din 27 ianuarie 2022, se menține neschimbată până la finalul anului universitar.

Prin decizia Decanului facultății, dacă va fi cazul, vor fi stabilite prevederi suplimentare privind desfășurarea activităților didactice și administrative.

FSEGA Consiliul Facultății Hotărâre privind desfășurarea activităților în sem 2, 2021 2022



inapoi la stiri   vezi evenimentele   home


       Copyright © 29-03-2024 FSEGA. Protectia datelor cu caracter personal FSEGA. Protectia datelor cu caracter personal UBB.
       Web Developer  Dr. Daniel Mican   Graphic Design  Mihai-Vlad Guta