Prezentare
     Distinctii / Awards
     Departamente
     Cercetare
     Parteneri
     Alumni
     Sustenabilitate
     Oferta educationala
     Studenti
     Admitere
     Examen finalizare studii
     International
     Alegeri academice


Lăcrămioara Radomir, Raluca Ciornea, Huiwen Wang, Yide Liu, Christian M. Ringle & Marko Sarstedt (Editors), State of the Art in Partial Least Squares Structural Equation Modeling (PLS-SEM), Springer, 2023
vezi si alte aparitii editoriale

Facebook LinkedIn Twitter
Contact
Str. Teodor Mihali, Nr. 58-60 400591,
Cluj Napoca, Romania
Tel: +40 264-41.86.55
Fax: +40 264-41.25.70

   
Universitatea Babes-Bolyai | Noutati UBB
FSEGA Online | FSEGA SIS | FSEGA Alumni | Sustenabilitate
Executive Education
Contact | Harta Site | Viziteaza FSEGA

Informații privind sesiunea de examene aferentă semestrului 2 al anului universitar 2021-2022

Autor: Victor Octavian Muller

Publicat: 03 Mai 2022


Având în vedere Decizia privind programarea examenelor si colocviilor în semestru 2, 2021-2022, respectiv Anunțul privind termenul de achitare a taxelor de școlarizare/ pentru examenele restante, dorim să subliniem următoarele aspecte:

✓ Fiecare student are posibilitatea în perioada 4-10 mai 2022 (în FSEGA SIS la secțiunea Alegere date examene) de a se înscrie la una din cele două date de examen (din sesiunea normală) disponibile pentru fiecare disciplină. După acest termen înscrierea se va face din oficiu de către secretariat și va trebui, de asemenea, respectată de către fiecare student.

✓ Studenții în regim cu taxă trebuie să achite rata 4 din taxa de școlarizare anuală până la data de 15 mai 2022 (excepție fac studenții care au achitat integral taxa anuală de școlarizare).

✓ Studenții (inclusiv cei aflați în prelungire de studii) care au examene restante din anii anteriori, la disciplinele din semestre pare înscrise în contractele de studii, trebuie să achite taxele aferente acestor examene (prin Academic Info) după cum urmează:

◉ Studenţii aflați în an terminal de studii (anul 3 - nivel licenţă, respectiv anul 2 - nivel master) vor achita taxele pentru examenele restante aferente semestrelor pare, până la data de 22 mai 2022.

◉ Studenţii aflați în anul 2 de studii - nivel licenţă vor achita taxele pentru examenele restante aferente semestrelor pare, până la data de 5 iunie 2022.

Nerespectarea termenului limită sau a metodei de plată va duce la neincluderea studentului în cauză în catalog și astfel la imposibilitatea de a promova respectivului examen în acest semestru (vezi detalii în Anunțul privind termenul de achitare a taxelor).

Decizie privind programarea examenelor in sem 2 2021 2022 (08.04.2022)



inapoi la stiri   vezi evenimentele   home


       Copyright © 18-04-2024 FSEGA. Protectia datelor cu caracter personal FSEGA. Protectia datelor cu caracter personal UBB.
       Web Developer  Dr. Daniel Mican   Graphic Design  Mihai-Vlad Guta