Prezentare
     Distinctii / Awards
     Departamente
     Cercetare
     Parteneri
     Alumni
     Sustenabilitate
     Oferta educationala
     Studenti
     Admitere
     Examen finalizare studii
     International
     Alegeri academice


Lăcrămioara Radomir, Raluca Ciornea, Huiwen Wang, Yide Liu, Christian M. Ringle & Marko Sarstedt (Editors), State of the Art in Partial Least Squares Structural Equation Modeling (PLS-SEM), Springer, 2023
vezi si alte aparitii editoriale

Facebook LinkedIn Twitter
Contact
Str. Teodor Mihali, Nr. 58-60 400591,
Cluj Napoca, Romania
Tel: +40 264-41.86.55
Fax: +40 264-41.25.70

   
Universitatea Babes-Bolyai | Noutati UBB
FSEGA Online | FSEGA SIS | FSEGA Alumni | Sustenabilitate
Executive Education
Contact | Harta Site | Viziteaza FSEGA

Locul II obținut de studenții FSEGA în divizia europeană a competiției internaționale de studii de caz de la Belgrad

Autor: Levente SzÁsz

Publicat: 19 Mai 2022


În perioada 8-13 mai 2022 a avut loc cea de-a opta ediție a competiției internaționale de studii de caz „Belgrade Business International Case Competition” (BBICC), organizată de Universitatea din Belgrad în mediul online. La această competiție a participat și o echipă formată din patru studenți ai Facultății de Științe Economice și Gestiunea Afacerilor din cadrul Universității Babeș-Bolyai, concurând cu universități prestigioase precum Universitatea Wilfrid Laurier - Lazaridis School of Business and Economics (Canada), The Hong Kong University of Science and Technology, National University of Singapore sau gazdele de la Universitatea din Belgrad.

Echipele au fost împărțite în trei divizii: Australia/Canada, Asia și Europa. echipa UBB-FSEGA concurând în această ultimă divizie. Deși echipa clujeană nu a reușit să se califice în finala de top 3 a competiției, studenții reprezentând UBB-FSEGA au avut o performanță remarcabilă în cadrul etapei de de rezolvare în 5 ore a studiului de caz, obținând locul doi al diviziei europene.

Competiția întreagă a constat din două etape: un studiu de caz de cinci ore în care studenții au avut de dezvoltat sugestii pentru dezvoltarea municipiului Topoladin Serbia, respectiv un studiu de caz de 24 de ore în care au elaborat o strategie privind platformele educaționale ale companiilor Epic Games și Unreal Engine. Rezultatul final al competiției:

  • Locul 1: National University Singapore

  • Locul 2: Universitatea din Belgrad (Serbia)

  • Locul 3: Lazaridis School of Business & Economics (Canada)


Membrii echipei UBB-FSEGA au fost: Kristóf Balázs (Informatica economică, anul 1), Anna Bugár (Finanțe și Bănci, anul 1) Székely Evelin-Beáta (Informatica economică, anul 2), Péter Szekernyés (Finanțe și Bănci, anul 2). Coordonatorii echipei au fost conf.univ.dr. Györfy Lehel-Zoltán, lect.univ.dr. Rácz Béla-Gergely, prof.univ.dr. Szász Levente, respectiv drd. Kelemen Kincső. Felicitări membrilor echipei din Cluj-Napoca pentru performanța obținută!



inapoi la stiri   vezi evenimentele   home


       Copyright © 19-04-2024 FSEGA. Protectia datelor cu caracter personal FSEGA. Protectia datelor cu caracter personal UBB.
       Web Developer  Dr. Daniel Mican   Graphic Design  Mihai-Vlad Guta