Prezentare
     Distinctii / Awards
     Departamente
     Cercetare
     Parteneri
     Alumni
     Sustenabilitate
     Oferta educationala
     Studenti
     Admitere
     Examen finalizare studii
     International
     Alegeri academice


Gabriela Bodea,, Clash-ul crizelor sau viclenia lumii asimetrice (Ediția a doua), Presa Universitară Clujeană, 2023
vezi si alte aparitii editoriale

Facebook LinkedIn Twitter
Contact
Str. Teodor Mihali, Nr. 58-60 400591,
Cluj Napoca, Romania
Tel: +40 264-41.86.55
Fax: +40 264-41.25.70

   
Universitatea Babes-Bolyai | Noutati UBB
FSEGA Online | FSEGA SIS | FSEGA Alumni | Sustenabilitate
Executive Education
Contact | Harta Site | Viziteaza FSEGA

Emiterea cardurilor de student pentru studenții înmatriculați în primul an de studii (licență și masterat) în anul universitar 2023-2024

Autor: Ovidiu Ioan Moisescu

Publicat: 25 Septembrie 2023


În anul universitar 2023-2024, studenților înmatriculați în anii 2 și 3 (licență și masterat) li se vor viza carnetele de student existente, însă studenților din anul 1 (licență și masterat) li se vor emite carduri de student, cu același rol precum carnetele de student.

Pentru ca aceste carduri de student să poată fi emise în timp util (și, implicit, să poată fi utilizate pentru obținerea reducerilor oferite pe transportul în comun), studenții din anul 1 (licență și masterat) trebuie să încarce o fotografie tip portret, dimensiuni 3/4, format JPG, în platforma FSEGA SIS, secțiunea Student Card, până în 27 septembrie 2023.


    FSEGA SIS (https://econ.ubbcluj.ro/sis/) este o platformă online adresată exclusiv studenților FSEGA și poate fi accesată folosind ca user adresa de e-mail instituțional de forma prenume.nume@stud.ubbcluj.ro (care este afișată în platforma Academic Info, imediat după logare), iar ca parolă inițială codul unic personal (care se preia de asemenea din platforma Academic Info, unde este afișat imediat după logare).

    Academic Info (https://academicinfo.ubbcluj.ro/) este o platformă online adresată tuturor studenților UBB. Studenții din anul 1 găsesc credențialele de acces în Academic Info (numele de utilizator și parola) în contul creat în platforma de admitere. Dacă este cazul, pentru recuperarea credențialelor de acces în Academic Info se completează formularul de AICI


ATENȚIE! Nerespectarea specificațiilor privind dimensiunea și formatul conduce la invalidarea fotografiei și întârzierea emiterii cardului. Pentru a îndeplini condițiile de dimensiune și format, dacă este cazul, fotografiile pot fi editate și dimensionate corespunzător folosind aplicații uzuale pe un smartphone sau calculator, înainte de încărcarea lor în FSEGA SIS.

Fotografiile încărcate vor fi verificate în termen de 1-2 zile, de către secretariatul facultății. Rezultatul verificării poate fi de validare sau invalidare, după caz, acest fapt fiind afișat în secțiunea Student Card din FSEGA SIS printr-un mesaj de tipul: Observatii secretariat: Poza a fost validata/invalidată. Dacă fotografia este invalidată, aceasta trebuie reîncărcată cât mai curând, respectând cerințele.



inapoi la stiri   vezi evenimentele   home


       Copyright © 02-05-2024 FSEGA. Protectia datelor cu caracter personal FSEGA. Protectia datelor cu caracter personal UBB.
       Web Developer  Dr. Daniel Mican   Graphic Design  Mihai-Vlad Guta