Prezentare
     Distinctii / Awards
     Departamente
     Cercetare
     Parteneri
     Alumni
     Sustenabilitate
     Oferta educationala
     Studenti
     Admitere
     Examen finalizare studii
     International
     Alegeri academice


Gabriela Bodea,, Clash-ul crizelor sau viclenia lumii asimetrice (Ediția a doua), Presa Universitară Clujeană, 2023
vezi si alte aparitii editoriale

Facebook LinkedIn Twitter
Contact
Str. Teodor Mihali, Nr. 58-60 400591,
Cluj Napoca, Romania
Tel: +40 264-41.86.55
Fax: +40 264-41.25.70

   
Universitatea Babes-Bolyai | Noutati UBB
FSEGA Online | FSEGA SIS | FSEGA Alumni | Sustenabilitate
Executive Education
Contact | Harta Site | Viziteaza FSEGA

Studenții UBB-FSEGA obțin medalia de argint la competiția internațională de studii de caz din Rotterdam

Autor: Levente SzÁsz

Publicat: 04 Octombrie 2023


În perioada 28-29 septembrie 2023 în orașul Rotterdam din Olanda a avut loc o competiție internațională de studii de caz denumită „Rotterdam International Case Competition Bootcamp 2023”, eveniment organizat de Rotterdam Business School. La această competiție au participat 10 echipe din 5 universități europene, reprezentând 4 țări diferite, respectiv Olanda, Germania, Marea Britanie și România. Echipa studențească de la Facultatea de Ştiinţe Economice și Gestiunea Afacerilor din cadrul Universității Babeș-Bolyai din Cluj-Napoca a avut o performanță remarcabilă în cele trei etape de calificare ale competiției, clasându-se pe primul loc al grupei în primele două runde, respectiv pe locul doi în cea de-a treia rundă. Pe baza acestei performanțe, echipa din Cluj-Napoca s-a calificat în finala mare a competiției, unde a reușit să obțină medalia de argint după echip câștigătoare de la Universitatea din Heilbronn, Germania.

Echipa clujeană a fost formată din studenții Antal András (Finanțe și bănci, anul III), Kolozsi Gergő (Marketing, anul II), Kovács Kata (Finanțe și bănci, anul III) și Kürti Barbara (Informatică economică, anul III). În cadrul etapelor de calificare, echipele au avut sarcina să rezolve un studiu de caz în 6 ore și alte două studii de caz în 3 ore. Primul studiu de caz a constat în elaborarea unei strategii de expansiune pentru o companie farmaceutică oftalmologică din India. În cadrul celui de al doilea studiu de caz, studenților li s-a slicitat să găsească soluții pentru a crește profitabilitatea unei companii americane de ciclism în sală, iar în a treia rundă, participanții au propus soluții pentru optimizarea operațiunilor unei companii ecuadoriene de snack-uri. Pregătirea și coordonarea echipei clujene a fost realizată de prof.dr. Szász Levente, lect.dr. Béla-Gergely Rácz, conf.dr. Lehel Györfy, respectiv drd. Kincső Kelemen.

Mulțumim grupului de companii Melinda (Melinda Instal și Melinda Steel) pentru sprijinul financiar acordat în scopul susținerii participării studenților clujeni la această competiție!

Felicitări studenților și profesorilor pentru acest rezultat excepțional!



inapoi la stiri   vezi evenimentele   home


       Copyright © 27-04-2024 FSEGA. Protectia datelor cu caracter personal FSEGA. Protectia datelor cu caracter personal UBB.
       Web Developer  Dr. Daniel Mican   Graphic Design  Mihai-Vlad Guta