Prezentare
     Distinctii / Awards
     Departamente
     Cercetare
     Parteneri
     Alumni
     Sustenabilitate
     Oferta educationala
     Studenti
     Admitere
     Examen finalizare studii
     International
     Alegeri academice


Lăcrămioara Radomir, Raluca Ciornea, Huiwen Wang, Yide Liu, Christian M. Ringle & Marko Sarstedt (Editors), State of the Art in Partial Least Squares Structural Equation Modeling (PLS-SEM), Springer, 2023
vezi si alte aparitii editoriale

Facebook LinkedIn Twitter
Contact
Str. Teodor Mihali, Nr. 58-60 400591,
Cluj Napoca, Romania
Tel: +40 264-41.86.55
Fax: +40 264-41.25.70

   
Universitatea Babes-Bolyai | Noutati UBB
FSEGA Online | FSEGA SIS | FSEGA Alumni | Sustenabilitate
Executive Education
Contact | Harta Site | Viziteaza FSEGA

UBB-FSEGA pe treapta a doua a podiumului competiției internaționale de studii de caz Solvers' Cup

Autor: Levente SzÁsz

Publicat: 13 August 2019


Echipa studențească reprezentând UBB-FSEGA a câștigat un excelent premiu II, respectiv un premiu special pentru strategia cea mai aplicabilă la competiția internațională de studii de caz Solvers' Cup din Budapesta, echipa clujeană fiind surclasată doar de studenții britanici reprezentând universitatea Imperial College London.

Competiția a fost organizată în perioada 8-11 august 2019 de organizația Case Solvers din Budapesta, la care a participat și echipa reprezentând UBB-FSEGA, acesta fiind alcătuită din studenții Borsos András (Finanțe și bănci, LM, anul II), Farkas-Hegyi Beatrix (Management, LM, anul I), Szép Hunor (Finanțe și bănci, LM, anul I) și Tiboldi Dorka (Informatică economică, LM, anul I). Echipa clujeană a fost pregătită de prof.univ.dr. Szász Levente, conf.univ.dr Györfy Lehel-Zoltán, respectiv de lect.univ.dr. Rácz Béla-Gergely.

Concursul a constat din două runde de rezolvare a unor studii de caz. În prima rundă studenții au avut la dispoziția lor 4 ore pentru a rezolva studiul de caz al companiei DHL. Runda a doua a durat zece ore, în cadrul căreia concurenții au avut sarcina de a dezvolta o strategie de expansiune și de atragere de fonduri pentru o organizație non-profit din Ungaria.
Cele două runde au fost premiate separat de către organizatori. În prima rundă echipa clujeană a terminat pe locul patru, reușind în a doua rundă să se urce pe treapta a doua a podiumului concursului, câștigând în același timp și un premiu special oferit de compania Philip Morris pentru cea mai aplicabilă soluție.

Felicitări studenților pentru rezultatele obținute!



inapoi la stiri   vezi evenimentele   home


       Copyright © 29-03-2024 FSEGA. Protectia datelor cu caracter personal FSEGA. Protectia datelor cu caracter personal UBB.
       Web Developer  Dr. Daniel Mican   Graphic Design  Mihai-Vlad Guta