Prezentare
     Distinctii / Awards
     Departamente
     Cercetare
     Parteneri
     Alumni
     Sustenabilitate
     Oferta educationala
     Studenti
     Admitere
     Examen finalizare studii
     International
     Alegeri academice


Lăcrămioara Radomir, Raluca Ciornea, Huiwen Wang, Yide Liu, Christian M. Ringle & Marko Sarstedt (Editors), State of the Art in Partial Least Squares Structural Equation Modeling (PLS-SEM), Springer, 2023
vezi si alte aparitii editoriale

Facebook LinkedIn Twitter
Contact
Str. Teodor Mihali, Nr. 58-60 400591,
Cluj Napoca, Romania
Tel: +40 264-41.86.55
Fax: +40 264-41.25.70

   
Universitatea Babes-Bolyai | Noutati UBB
FSEGA Online | FSEGA SIS | FSEGA Alumni | Sustenabilitate
Executive Education
Contact | Harta Site | Viziteaza FSEGA

Întregistrarea coordonatorilor lucrărilor de licență/disertație în sistemul informatic FSEGA SIS

Autor: Ovidiu Ioan Moisescu

Publicat: 21 Octombrie 2019


Studenții UBB-FSEGA înmatriculați în an terminal (anul 3 nivel licență și anul 2 nivel masterat) și, respectiv, cei aflați în prelungire de studii și care doresc să promoveze disciplina aferentă elaborării lucrării de licență/disertație în acest an universitar, trebuie să înregistreze în aplicația FSEGA SIS, disponibilă prin intermediul linkului dedicat de pe website-ul FSEGA sau prin accesarea linkului direct https://econ.ubbcluj.ro/sis, numele coordonatorului lucrării de licență/disertație în curs de elaborare.

Selectarea coordonatorului de către student, prin FSEGA SIS, va trebui confirmată de către coordonator, prin intermediul sistemului informatic al facultății, în caz contrar activitatea de îndrumare nu poate fi realizată în mod formal. Prin urmare, este important ca înaintea înregistrării coordonatorului prin FSEGA SIS, studenții să fi discutat cu cadrul didactic în cauză și să fi obținut acordul său în privința îndrumării.

Efectuarea operațiunilor descrise mai sus condiționează obținerea de către studenți a notei la disciplina aferentă elaborării lucrării de licență/disertație.



Mai jos regăsiți câteva instrucțiuni succinte privind înregistrarea coordonatorilor în FSEGA SIS:

► Studenții vor accesa aplicația FSEGA SIS și vor selecta opțiunea ”Coord. licenta/disertatie”. În situația inițială, în care studentul nu a ales încă un coordonator, în aplicație se solicită studentului alegerea unui coordonator prin intermediul unei liste derulante care include toate cadrele didactice FSEGA titulare.

► După selectarea unui coordonator și salvarea alegerii, studentului i se afișează mesajul ”Alegerea dvs. a fost transmisă cadrului didactic pentru aprobare”. În această situație, atâta timp cât cadrul didactic nu a aprobat încă alegerea studentului, acesta din urmă se poate răzgândi, având opțiunea de a renunța la coordonatorul ales. Dacă studentul optează pentru acest lucru, situația sa va reveni automat la cea inițială (solicitându-i-se din nou să aleagă un coordonator).

► În continuare cadrul didactic are două opțiuni: să respingă alegerea studentului, caz în care studentul va reveni automat la situația inițială (solicitându-i-se din nou să aleagă un coordonator) sau să aprobe alegerea studentului, caz în care studentului i se afișează mesajul ”Coordonatorul ales de dvs. a aprobat îndrumarea lucrării dvs.”. După aprobare, studentul are opțiunea de a renunța ulterior la coordonatorul ales, însă acest lucru nu se va putea face decât cu aprobarea coordonatorului deja ales.

► Dacă studentul optează să renunțe la coordonatorul ales în situația în care acesta a aprobat deja coordonarea, studentului i se afișează mesajul ”Solicitarea de a renunța la colaborare a fost transmisă coordonatorului pentru aprobare”. În această situație, cadrul didactic coordonator are două opțiuni: să aprobe solicitarea de renunțare, caz în care studentul va reveni la situația inițială (solicitându-i-se din nou să aleagă un coordonator) sau să respingă solicitarea de renunțare, caz în care studentul rămâne sub coordonarea cadrului didactic respectiv.

Atenție: Fiecare cadru didactic din FSEGA (care poate îndruma lucrări de licență/disertație) are setat în FSEGA SIS un plafon maximal privind numărul de studenți pe care îi poate îndruma într-un an universitar. Când acest plafon maximal este atins, niciun alt student nu se mai poate înscrie în FSEGA SIS la coordonatorul în cauză, în anul universitar respectiv.



inapoi la stiri   vezi evenimentele   home


       Copyright © 20-04-2024 FSEGA. Protectia datelor cu caracter personal FSEGA. Protectia datelor cu caracter personal UBB.
       Web Developer  Dr. Daniel Mican   Graphic Design  Mihai-Vlad Guta