Prezentare
     Distinctii / Awards
     Departamente
     Cercetare
     Parteneri
     Alumni
     Sustenabilitate
     Oferta educationala
     Studenti
     Admitere
     Examen finalizare studii
     International
     Alegeri academice


Gabriela Bodea,, Clash-ul crizelor sau viclenia lumii asimetrice (Ediția a doua), Presa Universitară Clujeană, 2023
vezi si alte aparitii editoriale

Facebook LinkedIn Twitter
Contact
Str. Teodor Mihali, Nr. 58-60 400591,
Cluj Napoca, Romania
Tel: +40 264-41.86.55
Fax: +40 264-41.25.70

   
Universitatea Babes-Bolyai | Noutati UBB
FSEGA Online | FSEGA SIS | FSEGA Alumni | Sustenabilitate
Executive Education
Contact | Harta Site | Viziteaza FSEGA

Programe postdoctorale de cercetare avansată

Autor: Daniel Mican

Publicat: 15 Ianuarie 2020


Școala doctorală (SD) Stiinţe Economice şi Gestiunea Afacerilor (SEGA) lansează programele postdoctorale de cercetare avansată cu o durata de 24 luni, reglementate de Hotărârea Senatului UBB cu nr. 10220 din 10.06.2019. Sunt eligibili pentru a se înscrie în programul postdoctoral al SEGA acele persoane care au obţinut titlul de doctor (conform Ordinului de Ministru prin care se confirmă titlul de doctor) cu cel mult 5 ani înainte de depunerea aplicației pentru programul postdoctoral.

Documentele necesare înscrierii la acest program şi toate informaţiile necesare se pot descărca aici. Acceptarea în cadrul programelor postdoctorale se realizează în urma unui proces de evaluare a dosarelor. Totodată, precizăm că mentorul trebuie să fie membru al școlii doctorale SEGA.

Pe langă beneficiile prezentate în Hotararea Senatului UBB cu nr. 10220 din 10.06.2019, înscrierea în acest program permite cercetătorului postdoctorand să participe la un proces de selecţie în urma căruia să facă parte din grupul țintă al proiectul: Cercetător, viitor antreprenor – Noua generaţie, Cod proiect 123793/POCU (https://cercetator_antreprenor.granturi.ubbcluj.ro/). În acest proiect vor fi trei sesiuni de selecţie, prima încheiată în septembrie 2019, iar cea de-a doua are termen pentru depunerea dosarelor de aplicaţie până în data de 14 februarie 2020 la Oficiul programe europene al UBB. Bursa lunară obținută prin participarea in acest proiect este în cuantum de 2500 RON / lună, la care se pot adăuga premii şi deocontarea participării la conferinţe. Pe lângă suportul în implementarea proiectul postdoctoral depus la aplicație, participanţiilor în grupul țintă al proiectului li se oferă suplimentar o pregătire antreprenorială avansată. La competiția deschisă, domeniile științelor economice au alocate un număr de cel puțin 3 cercetători postdoctoranzi. Detalii referitoare la înscrierea in grupul țintă al proiectului mai sus menționat pot fi consultate la adresa web https://cercetator_antreprenor.granturi.ubbcluj.ro/grup_tinta/inscrierea-in-proiect/

Depunerea dosarelor pentru admiterea în programul de studii postdoctorale al SEGA se realizează în format tipărit şi electronic pe CD, la secretariatul SD SEGA, sala 129 din campus FSEGA, între 15 ianuarie si 3 februarie 2020 în intervalul orar 9-15, conform calendarului din metodologia concursului de admitere. Persoana de contact: Camelia Moldovan (referent SD SEGA) – camelia.moldovan@econ.ubbcluj.ro.



inapoi la stiri   vezi evenimentele   home


       Copyright © 23-04-2024 FSEGA. Protectia datelor cu caracter personal FSEGA. Protectia datelor cu caracter personal UBB.
       Web Developer  Dr. Daniel Mican   Graphic Design  Mihai-Vlad Guta