Prezentare
     Distinctii / Awards
     Departamente
     Cercetare
     Parteneri
     Alumni
     Sustenabilitate
     Oferta educationala
     Studenti
     Admitere
     Examen finalizare studii
     International
     Alegeri academice
 
 

Sandu Frunză, Publicitatea și administrația publică sub presiunea eticii, Lumen, 2015
vezi si alte aparitii editoriale

Google+ Twitter
Contact
Str. Teodor Mihali, Nr. 58-60 400591,
Cluj Napoca, Romania
Tel: +40 264-41.86.55
Fax: +40 264-41.25.70

   
Universitatea Babes-Bolyai, Cluj-Napoca | Noutati UBB
FSEGA Online | FSEGA SIS | FSEGA Alumni | Sustenabilitate
Contact | Harta Site | Viziteaza FSEGA

UBB este singura universitate din România prezentă în prestigiosul clasament Shanghai al universităților în anul 2020

Autor: Ovidiu Ioan Moisescu

Publicat: 16 August 2020


UBB este singura universitate din România inclusă în tradiționalul și prestigiosul clasament/ranking internațional al universităților Shanghai (ARWU - Academic Ranking of World Universities), ocupând, în anul 2020, poziția 701-800. În lume există aproximativ 30.000 de universități, dintre care aproximativ 2000 au trecut pragul academic minimal pentru a fi analizate, iar 1000 dintre acestea au atins nivelul unei vizibilități și al unui impact internațional de prestigiu pentru a fi incluse în rankingul Shanghai/ARWU.

Detalii aici: www.shanghairanking.comTotodată, conform clasamentului/rankingului internațional al universităților QS (Quacquarelli Symonds) aferent anului 2020, UBB este singura universitate din România prezentă în topul celor mai bune 500 universități din lume în domeniile fundamentale ale științelor economice (Economics & Econometrics și Business and Management Studies).

Detalii aici: https://www.topuniversities.com/subject-rankings/2020De asemenea, UBB este cea mai bine poziționată universitate din România în domeniul Business & Economics, conform clasamentului aferent anului 2020 realizat de o altă instituție prestigioasă de ierarhizare valorică a universităților - Times Higher Education.

Detalii aici: www.timeshighereducation.com/world-university-rankings/2020/subject-ranking/business-and-economicsNu în ultimul rând, în cercetarea din domeniul Economics, conform clasamentului curent Economics Schools Research Ranking întocmit de Tilburg University din Olanda, UBB este de asemenea cea mai bine poziționată universitate din România.

Detalii aici: https://econtop.uvt.nl/rankingsandbox.phpinapoi la stiri   vezi evenimentele   home


       Copyright © 10.2013 FSEGA
       Web Developer  Dr. Daniel Mican   Graphic Design  Mihai-Vlad Guta