Prezentare
     Distinctii / Awards
     Departamente
     Cercetare
     Parteneri
     Alumni
     Sustenabilitate
     Oferta educationala
     Studenti
     Admitere
     Examen finalizare studii
     International
     Alegeri academice
 
 

Sandu Frunză, Publicitatea și administrația publică sub presiunea eticii, Lumen, 2015
vezi si alte aparitii editoriale

Facebook LinkedIn Twitter
Contact
Str. Teodor Mihali, Nr. 58-60 400591,
Cluj Napoca, Romania
Tel: +40 264-41.86.55
Fax: +40 264-41.25.70

   
Universitatea Babes-Bolyai | Noutati UBB | Info COVID-19
FSEGA Online | FSEGA SIS | FSEGA Alumni | Sustenabilitate
Contact | Harta Site | Viziteaza FSEGA

Programe postdoctorale de cercetare avansată și burse pentru cercetătorii postdoctorali în cadrul proiectului ”Cercetător, viitor antreprenor – Noua generaţie”

Autor: Ovidiu Ioan Moisescu

Publicat: 11 Noiembrie 2020


Școala doctorală Stiinţe Economice şi Gestiunea Afacerilor (SDSEGA) lansează programele postdoctorale de cercetare avansată cu o durata de 24 luni, reglementate de Hotărârea Senatului UBB cu nr. 10220 din 10.06.2019.

Sunt eligibile pentru a se înscrie în programele postdoctorale ale SDSEGA acele persoane care au obţinut titlul de doctor (conform Ordinului de Ministru prin care se confirmă titlul de doctor) cu cel mult 5 ani înainte de depunerea aplicației pentru programul postdoctoral.

Documentele necesare înscrierii la acest program şi toate informaţiile necesare se pot descărca de AICI

Acceptarea în cadrul programelor postdoctorale se realizează în urma unui proces de evaluare a dosarelor.

Candidații trebuie să aibă un mentor din rândul membrilor SDSEGA.Depunerea dosarelor pentru admiterea în programele de studii postdoctorale ale SDSEGA se realizează în format electronic pe email, la secretariatul SDSEGA, pana in data de 27 noiembrie 2020, ora 13:00.

Persoana de contact:
✓ Camelia Moldovan (referent SDSEGA)
✓ camelia.moldovan@econ.ubbcluj.ro

Ulterior înscrierii electronice în program, candidații vor depune dosarele și în format tipărit, direct la secretariatul SDSEGA, sala 129, clădirea FSEGA, sau, de preferință, prin curier către adresa Str. Theodor Mihali 58-60, 400591, Cluj-Napoca, Romania, în atenția Școlii Doctorale, cel târziu până în data de 4 decembrie 2020.Acceptarea într-un astfel de program de cercetare postdoctorală permite cercetătorului postdoctorand să participe la un proces de selecţie în urma căruia să facă parte din grupul țintă al proiectul: Cercetător, viitor antreprenor – Noua generaţie, Cod proiect 123793/POCU (detalii aici).

În acest proiect au fost programate trei sesiuni de selecţie, primele două încheiate în septembrie 2019, respectiv februarie 2020, iar cea de-a treia având ca termen limită pentru depunerea dosarelor de aplicaţie data de 15 decembrie 2020 la Oficiul programe europene al UBB.

Bursa lunară obținută prin participarea în acest proiect este în cuantum de 2500 RON / lună, la care se pot adăuga premii şi deocontarea participării la conferinţe. Pe lângă suportul în implementarea proiectul postdoctoral depus la aplicație, participanţiilor în grupul țintă al proiectului li se oferă suplimentar o pregătire antreprenorială avansată.

La competiția deschisă, domeniile Științelor economice au alocate un număr de 3 burse pentru cercetători postdoctorali.

Detalii referitoare la înscrierea in grupul țintă al proiectului mai sus menționat pot fi consultate la acest LINKinapoi la stiri   vezi evenimentele   home


       Copyright © 10.2013 FSEGA
       Web Developer  Dr. Daniel Mican   Graphic Design  Mihai-Vlad Guta