Prezentare
     Distinctii / Awards
     Departamente
     Cercetare
     Parteneri
     Alumni
     Sustenabilitate
     Oferta educationala
     Studenti
     Admitere
     Examen finalizare studii
     International
     Alegeri academice


Lăcrămioara Radomir, Raluca Ciornea, Huiwen Wang, Yide Liu, Christian M. Ringle & Marko Sarstedt (Editors), State of the Art in Partial Least Squares Structural Equation Modeling (PLS-SEM), Springer, 2023
vezi si alte aparitii editoriale

Facebook LinkedIn Twitter
Contact
Str. Teodor Mihali, Nr. 58-60 400591,
Cluj Napoca, Romania
Tel: +40 264-41.86.55
Fax: +40 264-41.25.70

   
Universitatea Babes-Bolyai | Noutati UBB
FSEGA Online | FSEGA SIS | FSEGA Alumni | Sustenabilitate
Executive Education
Contact | Harta Site | Viziteaza FSEGA

Informații utile privind orarul și participarea la activități didactice în semestrul 1 al anului universitar 2021-2022, la formele de învățământ ID/IFR

Autor: Ovidiu Ioan Moisescu

Publicat: 20 Septembrie 2021


În semestrul 1 al anul universitar 2021-2022 activitățile didactice propriu-zise la FSEGA pentru studenții înmatriculați la formele de învățământ ID/IFR (activități tutoriale, activități asistate și activități tutoriale la distanță) vor începe în 15 octombrie 2021 și se vor desfășura în regim online, prin intermediul platformelor Zoom și Moodle IDFR. Calendarul activităților tutoriale și asistate este disponibil la acest LINK și în platforma Moodle IDFR. Orarul propriu-zis va fi disponibil începând cu data de 10 octombrie 2021.

Activitățile tutoriale și activitățile asistate se vor derula în manieră sincronă, conform orarului, prin videoconferință, prin intermediul platformei Zoom. Activitățile tutoriale la distanță vor fi programate în platforma Moodle IDFR de către fiecare tutore. Pentru a putea participa la aceste activități, va fi necesar ca studenții să își creeze conturi de Zoom și să își instaleze aplicația Zoom pe propriile calculatoare.
- Vezi cum să îți creezi un cont personal de Zoom aici: https://youtu.be/ePgSfKpbJVI
- Vezi cum să descarci, instalezi și să te conectezi la aplicația Zoom aici: https://youtu.be/AVytfW_ivGc

În platforma Moodle IDFR, pe pagina fiecărei discipline, cadrele didactice vor include: linkurile de Zoom pentru fiecare tutore, suport/suporturi de învățare, cerințe privind învățarea/pregătirea, resurse alternative de învățare, precum și un forum de discuții în cadrul căruia studenții să poată adresa întrebări referitoare la disciplină și să primească răspunsuri de la cadrele didactice. Pentru participarea la activitățile didactice din orar, studenții vor accesa linkul de Zoom aferent tutorelui din pagina cursului din Moodle IDFR.

Detalii privind accesarea platformei Moodle găsiți AICI



În vederea participării la consultații cu un anumit cadru didactic, studenții se vor autentifica în prealabil în platforma FSEGA SIS, iar apoi vor accesa CV-ul cadrului didactic de pe website-ul facultății (se poate căuta în secțiunea Departamente, iar apoi în sub-secțiunea Membri de pe pagina departamentului). În CV-ul cadrului didactic va putea fi vizualizat atât orarul de consultații, cât și linkul prin care studenții vor putea intra în videoconferința Zoom aferentă consultațiilor. Atenție: informațiile privind linkul Zoom și orarul consultațiilor nu sunt vizibile dacă în prealabil studentul nu s-a autentificat în platforma FSEGA SIS!

Tutorial video: https://youtu.be/L9jhJupvOls



Pentru a putea comunica eficient cu secretariatul și profesorii, precum și pentru a-și putea gestiona accesul la platformele FSEGA SIS și Moodle, studenții trebuie să își activeze și să folosească contul instituțional de e-mail @stud.ubbcluj.ro. Vezi AICI un tutorial privind activarea contului și conectarea la platforma Microsoft Office 365 pentru studenți și AICI un tutorial privind configurarea MS Outlook pentru e-mailuri.



Notă: Studenții din anul 1, admiși în anul 2021, își vor putea afla numărul matricol cel târziu în 28 septembrie 2021, în cadrul unui anunț care va fi postat pe website-ul FSEGA, în secțiunea Anunțuri studenți (anunțul va include totodată informații privind componența grupelor de studii pe specializări). Este important ca studenții din anul 1 să își cunoască numărul legitimației de concurs pentru a putea identifica pe baza acestuia numărul matricol.



IMPORTANT! Studenții care doresc să participe la videoconferința aferentă oricărei activități didactice trebuie să specifice în aplicația Zoom numele și prenumele. Pe timpul desfăşurării activităților didactice online, studenții vor folosi camerele şi microfoanele în funcţie de recomandarea cadrului didactic.




inapoi la stiri   vezi evenimentele   home


       Copyright © 29-03-2024 FSEGA. Protectia datelor cu caracter personal FSEGA. Protectia datelor cu caracter personal UBB.
       Web Developer  Dr. Daniel Mican   Graphic Design  Mihai-Vlad Guta