Prezentare
     Distinctii / Awards
     Departamente
     Cercetare
     Parteneri
     Alumni
     Sustenabilitate
     Oferta educationala
     Studenti
     Admitere
     Examen finalizare studii
     International
     Alegeri academice
 
 

Joanna Dyczkowska , Andrea Szirmai Madarasine & Adriana Tiron-Tud or, Development of Integrated Reporting in the SME Sector, Case Studies from European Countries, Springer, 2021
vezi si alte aparitii editoriale

Facebook LinkedIn Twitter
Contact
Str. Teodor Mihali, Nr. 58-60 400591,
Cluj Napoca, Romania
Tel: +40 264-41.86.55
Fax: +40 264-41.25.70

   
Universitatea Babes-Bolyai | Noutati UBB | Info COVID-19
FSEGA Online | FSEGA SIS | FSEGA Alumni | Sustenabilitate
Contact | Harta Site | Viziteaza FSEGA

Studenții UBB-FSEGA câștigă finala națională a competiției L'Oreal Brandstrom 2022

Autor: Levente SzÁsz

Publicat: 18 Aprilie 2022


O echipă de 3 studenți reprezentând UBB-FSEGA a câștigat finala națională a competiției L’Oréal Brandstorm din 2022 și vor avea astfel onoarea de a reprezenta România în runda globală a concursului.

Finala competiției L’Oréal Brandstorm, organizată anual de către liderul global pe piața produselor cosmetice, L’Oréal, a avut loc în data de 14 aprilie 2022. În finala națională au ajuns cele mai bune 5 echipe din țară, pe baza rezultatelor din rundele preliminare. În acest an sarcina echipelor a fost să dezvolte o idee inovatoare sub umbrela uneia dintre cele trei arii tematice: frumusețe inclusivă, personalizare prin tehnologie și frumusețe sustenabilă. După trei luni de muncă intensă, studenții FSEGA au dezvoltat un proiect pentru brandul NYX cu care au ajuns în finala națională.
În finală, fiecare echipă și-a prezentat proiectul în fața juriului alcătuit din conducătorii firmei L’Oréal Romania, managerii departamentelor și diviziilor companiei. La finalul prezentărilor și dezbaterilor, echipa din Cluj-Napoca a fost desemnată câștigătoare, obținând dreptul de a reprezenta România în semifinala mondială din 12 mai 2022, alături de echipele câștigătoare din peste 65 de țări.

Membrii echipei câștigătoare Encompassable au fost Csáki Alpár (Marketing, anul 3, LM), Székely Krisztina-Evelin (Marketing, anul 3, LM) și Tîrnăvean Anamaria (Marketing, anul 2, LM), echipa fiind coordonată de conf. univ. dr. Săplăcan Zsuzsa. Acest rezultat reprezintă deja a doua oară în istoria competiției când o echipă UBB-FSEGA câștigă etapa națională.

Felicitări pentru rezultatul excepțional și mult succes în etapa următoare!inapoi la stiri   vezi evenimentele   home


       Copyright © 10.2013 FSEGA
       Web Developer  Dr. Daniel Mican   Graphic Design  Mihai-Vlad Guta